Redactia.ro
Home » Sport » Vezi Live Stream Online calificarile de la Silverstone – sâmbătă, 8 august

Vezi Live Stream Online calificarile de la Silverstone – sâmbătă, 8 august

calendar Formula 1, Australia, China, modificări F1

Marele Premiu aniversar al Formulei 1, care sărbătoreşte împlinirea a 70 de ani de la primul Grand Prix de Formula 1 are loc duminică, de la ora 16.00, la Silverstone.

Imagini în direct, pe Digi Sport.
Calificătile vor avea loc sâmbătă, de la ora 16:00. Vineri, în prima sesiune de antrenamente, Valtteri Bottas a fost cel mai rapid pilot. Finlandezul care și-a prelungit contractul cu Mercedes a scos 1 min 26 sec 166/1000, în cel mai rapid tur de circuit. Coechipierul său, campionul mondial, Lewis Hamilton, a reușit al doilea timp, la 138/1000 în urma lui Bottas. În acest sezon, britanicul a câștigat trei curse și are cu 30 de puncte mai mult decât coechipierul său în ierarhia generală a piloţilor.

Carlos Sainz a explicat de ce nu îngenunchează

Carlos Sainz , Charles Leclerc, Max Verstappen, Antonio Giovinazzi, Daniil Kvyat și Kimi Raikkonen au refuzat să îngenuncheze până acum înaintea curselor. Gestul este făcut pentru a arăta susținerea față de mișcarea #blacklivesmatter. Piloții poartă însă tricouri cu mesajul ”Opriți rasismul!”. Lewis Hamilton este singurul care până acum a avut alt mesaj pe tricou. ”Black Lives Matter”. Britanicul i-a criticat în mai multe rânduri pe piloții care refuză să îngenuncheze. Carlos Sainz i-a răspuns înaintea Marele Premiu aniversar al Formulei 1.

”Sunt liber să nu îngenunchez. Îi rog pe acești oameni să renunțe la acest subiect. Toți piloții sunt împotriva rasismului. Nu poți să fii considerat rasist doar pentru că nu îngenunchezi. Începe să fie un non-subiect. E un gest care nu schimbă nimic, trebuie să încetăm să vorbim despre asta”, a spus Carlos Sainz, într-o conferință de presă.

”Toți cei 20 de piloți și echipele lor sunt uniți contra rasismului și a prejudecăților. Dar cred că ceea ce contează sunt faptele și comportamentul în viața de zi cu zi, mai mult decât gesturile formale, care în unele țări pot fi considerate controversate”, a spus și Charles Leclerc.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: