Redactia.ro
Home » Sport » Cine e iubita internaționalului Alexandru Maxim!

Cine e iubita internaționalului Alexandru Maxim!

GALERIE FOTO (7) Alexandru Maxim, Cristina Roventa, iubita

Alexandru Maxim, unul dintre cei trei forbaliști care au marcat în meciul cu Austria, se iubește cu o frumuasă brunetă, care a reprezentat România la Miss Tourism World 2012.

Cristina Roventa este tânăra de 34 care i-a furat inima lui Alexandru Maxim. Frumoasa brunetă s-a născut în Târgu-Jiu, dar este stabilită în București de mulți ani. Cristina a terminat două facultăți și vorbește fluent patru limbi străine, engleza, franceza, spaniola și italiana. A absolvit Facultatea de Geografie, secția turism, în cadrul Universității București. Apoi informatică managerială la Universitatea Româno-Americană. Bruneta s-a axat apoi pe modeling și a reprezentat România la Miss Tourism World 2012, la Bangkok, în Thailanda.

Cristina și Alexandru se iubesc din 2013

Cristina și Alexandru Maxim au o relație din anul 2013 și sunt părinții unui copil. S-au cunoscut în perioada în care fotbalistul juca la Pandurii Tg Jiu. Frumoasa brunetă i-a fost tot timpul alături iubitului ei. Ea este cea care l-a îndemnat să accepte oferta Gaziantep FK, acolo unde s-a acomodat perfect cu Marius Șumudică antrenor. În anul 2013 cei doi au fost implicați și într-un scandal. Maxim s-a transferat la Stuttgart, dar nu traversa cea mai bună perioadă din carieră. Bruneta făcea naveta București, Germania pentru a fi alături de fotbalist. În acel moment în relație au apărut neînțelegeri, cei doi fiind la un pas de a se despărți definitiv. Cei mai mulți au spus atunci că frumoasa brunetă îi va distruge cariera fotbalistului, dar se vede clar că s-au înșelat. Înainte de a-l cunoaște pe decarul naționalei, bruneta a avut o relație scurtă cu nepotul lui Gigi Becali, Lucian.

”Noi am fost împreună timp de șase luni. Ştiu că lumea spune că e un cuceritor, dar dacă fetele ştiu că e singur… lui îi place viaţa de noapte… Asta e. Nu pot să spun dacă m-a înşelat sau nu. Nu cred că există bărbat care să nu înşele. Îi place viaţa de noapte, dar are un suflet minunat”, spunea Roventa, în 2012.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: