Redactia.ro
Home » Sport » Ioana Timofeciuc, poză indecentă pe Instagram

Ioana Timofeciuc, poză indecentă pe Instagram

GALERIE FOTO (5) Florinel Coman, Ioana Timofeciuc

Iubita lui Florinel Coman încearcă mereu să iasă în evidență. De data aceasta a postat câteva fotografii, iar în una dintre ele arată semne obscene.

Ioana Timofeciuc, iubita de 21 de ani, a lui Florinel Coman, a stârnit din nou discuții după ultima apariție. Tânăra a postat o imagine în care arată semne obscene. Urmăritorii de pe pagina de socializare au luat-o imediat la întrebări, iar Ioana a găsit o explicație.

„Erau pentru Backa Topola, că le-a dat goluri lu’ FCSB.Erau pentru țăranul care l-a accidentat pe Coman și pt csa”, a scris tânăra.

Nu este pentru prima dată când pozele postate de brunetă îi uimesc pe fani.

Ce a făcut Ioana în luna august

Iubita fotbalistului postează deseori fotografii în diverse ipostaze. În luna august un filmulet a făcut senzație pe rețelele de socializare. Îmbrăcată în costumul de baie, tânăra s-a filmat în fața bolidului pe care îl are iubitul ei. A făcut mai multe gesturi indecente, arătându-și posteriorul. Comentariul care a însoțit filmul a fost.

„Bae watch. Be normal. Me acting normal”.

Ioana Timofeciuc și Florinel Coman sunt de câțiva ani împreună. Tănăra este din Constanța, iar cei doi s-au cunoscut pe când perla lui Gigi Becali juca la Viitorul. Iubita fotbalistului a studiat Dreprul și designer-ul vestimentar. Nu este însă în grațiile lui Gigi Becali. Omul de afaceri a făcut câteva comentarii în trecut la adresa ei, în momentul în care era nemulțumit de randamentul lui Florinel Coman.

„Merge la împreunare şi că i se înmoaie genunchii”, a declarat Gigi Becali, în urmă cu ceva vreme.

Unde s-ar putea transfera Florinel Coman

Victor Becali, impresarul lui Florinel Coman a vorvit pentru GSP.ro despre un posibil transfer al jucătorului.

„Tatonări au fost tot timpul. În afară de oferta veche din America, nu a fost ceva concret. Da, a fost și cea din Rusia, pentru doi jucători… Așa, oferte au fost, să întrebe dacă ar costa 5-7 milioane… Prețul corect e cel cerut de patron… Când tu ceri 15 și cineva dă 5 e greu…”, a declarat Victor Becali.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: