Redactia.ro
Home » Știri » Iohannis, atac dur la conducerea PSD. Ce a spus șeful statului

Iohannis, atac dur la conducerea PSD. Ce a spus șeful statului

Klaus Iohannis a atacat miercuri conducerea PSD în legătură cu amenda primită de liderul PSD.

 

Ce a declarat șeful statului

 

Președintele Klaus Iohannis a atacat dur conducerea PSD miercuri. Șeful statului a spus că au ,,încălcat flagrant toate normele” impuse de autorități. Președintele a făcut refeire la amenda primită de Marcel Ciolacu și Mihai Tudose, după ce au încălcat măsurile anti-COVID într-un restaurant din județul Buzău.

„Din fericire, acum în pandemie este PNL la guvernare și împreună cu mine căutăm măsurile adecvate, oportunități pentru a preveni răspândirea bolii. Cum credeți că ar fi fost cu o guvernare PSD dacă conducerea PSD nu respectă cele mai elementare norme. Cât poate fi de greu și pentru un PSD-ist să își pună o mască dacă așa e regula. Vă dați seama că nu îi interesează. Dacă am fi avut un guvern PSD în această pandemie ar fi fost foarte foarte rău.” a declarat Klaus Iohannis.

Președintele a declarat că PSD „nu s-a reformat și că deși în partid au venit personalități din zona medicală precum doctorul Alexandru Rafila, „le pasă doar de interesul lor”.

Președintele este de părere că Marcel Ciolacua  fost denunțat de una dintre persoanele prezente la restaurant.

„Probabil o persoană supărată că nu respectă normele a sunat la poliție. A venit poliția și i-a găsit pe PSD-iști fără mască, fără să respecte distanțarea, adică încălcând flagrant toate normele. PSD nu s-a reformat. Am văzut că l-au trimis pe doctorul Rafila să prezintă un program de sănătate, dar pe ei nu îi interersează aceste lucruri. Lor le pasă doar de interesul lor.”,  a mai spus Iohannis.

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a fost fotografiat la o masă, în restaurantul unei pensiuni, unde nu respecta normele sanitare impuse. Aflat în prezența a 10 persoane  deși numărul maxim de persoane este de 6, conform legii, persoanele au fost  surprinse încălcând regulile de protecție sanitară impuse pe perioada pandemiei  și au fost amendate.

 

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: