Redactia.ro
Home » Monden » George Burcea, urare specială pentru Andreea Bălan. Ce mesaj i-a transmis actorul fostei soții

George Burcea, urare specială pentru Andreea Bălan. Ce mesaj i-a transmis actorul fostei soții

GALERIE FOTO (2) George Burcea, urare specială pentru Andreea Bălan

George Burcea i-a făcut o urare specială fostei sale soții, Andreea Bălan cu ocazia zilei de Sf. Andrei. Chiar dacă s-au despărțit la începutul anului și scandalurile au fost în toi între ei, cei doi au împreună două fetițe, iar de dragul lor au ales să facă pace și să se înțeleagă bine. Ce mesaj i-a transmis actorul fostei soții.

George Burcea, urare specială pentru Andreea Bălan. Ce mesaj i-a transmis actorul fostei soții

Cu toate că la începutul anului George Burcea și Andreea Bălan și-au spus adio definitiv, cei doi au un lucru minunat ce îi va lega pentru tot restul vieții, și anume cele două fetițe, Ella și Clara. Deși nu mai trăiesc împreună și nu mai formează un cuplu, George nu a uitat de ziua de nume a artistei și i-a făcut o urare specială Andreei Bălan. La început, actorul și Andreea Bălan s-au jignit și și-au aruncat cuvinte dure, dar ulterior și-au dat seama că au doi copii împreună și trebuie să se înțeleagă bine de dragul lor. Chiar dacă în prezent atât George, cât și Andreea trăiesc povești de iubire cu alți parteneri, actorul fiind într-o relație cu Viviana Sposub, iar Andreea Bălan formează un cuplu cu Tiberiu Argint, George Burcea merge aproape în fiecare săptămână în casa Andreei pentru a a-și petrece timpul alături de cele două fiice ale sale.

Ei bine, de Sf. Andrei, George nu a uitat de ziua fostei sale soții și a lăsat deoparte toate scandalurile pe care le-a avut cu aceasta. George Burcea a ținut să o felicite pe Andreea Bălan pe rețelele de socializare. Mai exact, George Burcea a postat un mesaj special cu ocazia zilei de Sf Andrei pentru fosta sa soție. Actorul a postat o imagine cu Andreea și cele două fetițe, iar în dreptul acesteia le-a urat ”La mulți ani” tuturor sărbătoriților zilei, urarea fiind făcută și pentru vedeta.

Mesajul special al lui George Burcea pentru Andreea Balan

George Burcea și Andreea Bălan, divorț cu scandal

În luna ianuarie a acestui an o veste divorțului dintre George și Andreea avea să șocheze showbiz-ul românesc. La început Andreea a dat de înțeles că nu mai formează un cuplu cu George, iar în presă se zvoneau diferite informații despre separarea celor doi. Ulterior, Andreea a recunoscut că s-a despărțit de tatăl celor două fetițe ale sale, susținând că acesta nu o mai iubește și că au intervenit mai multe probleme grave in relația lor. Astfel, între cei doi au urmat mai multe acuzații dure unul la adresa celuilalt. În urma separării, Andreea a rămas cu Ella și Clara, mutându-se și mama acesteia în casa vedetei pentru a o ajuta în creștere copiilor.

La scurt timp, Andreea Bălan a fost surprinsă în compania lui Tiberiu Argint, bărbatul cu care vedeta formează în prezent un cuplu. Pe de altă parte, George Burcea și-a cunoscut noua iubită în cadrul emisiunii Ferma 2020, și anume Viviana Sposub. După ce au părăsit competiția, cei doi s-au mutat împreună și declară că vor avea răbdare și încredere că relația lor va dura foarte mult timp, ba chiar fosta asistentă Tv se gândește să devină mamă pe viitor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: