Redactia.ro
Home » TV » Mirela Vaida, schimbare spectaculoasă de look. Cum s-a tuns prezentatoarea

Mirela Vaida, schimbare spectaculoasă de look. Cum s-a tuns prezentatoarea

GALERIE FOTO (3)

Mirela Vaida este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV din România. Fiecare apariție a acesteia este una spectaculoasă, însă, de această dată i-a lăsat pe fani cu gura căscată cu noul look. 

 

Cum s-a tuns prezentatoarea de la Acces Direct

Mirela Vaida atrage atenția, din nou, cu apariția sa. Prezentatoarea de la Acces Direct și-a surprins fanii cu o schimbare de look surprinzătoare. Vedeta a decis să renunțe la buclele în vânt care au consacrat-o și a adoptat o altă tunsoare. Prezentatoarea s-a tuns scurt, așa cum a mai fost tunsă și în trecut.

Prezentatoarea a ținut să îi anunțe pe fani că emisiunea pe care o prezintă la Antena 1 va fi și sâmbătă. Mai mult, Mirela Vaida a ținut să precizeze că emisiunea care va fi difuzată sâmbătă este filmată în urmă cu câteva zile, acesta fiind și motivul pentru care astăzi este tunsă, iar mâine nu o să mai apară cu același look.

Una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare din televiziune, Mirela Vaida, a obținut numeroase premii pentru prezența sa în fața camerelor de filmat.

De curând, prezentatoarea TV le-a mărturisit fanilor care este lucrul la care nu renunță niciodată, în ceea ce privește accesorizarea. Deși în timpul pandemiei de coronavirus autoritățile au recomandat ca purtarea de bijuterii să fie evitată, având în vedere modul de propagare a virusului, Mirela Vaida nu renunță la un accesoriu de suflet.

Mirela Vaida a refuzat categoric să renunțe la verigheta de cununie, motiv pentru care a explicat și de ce a luat această decizie.

”Pentru”Pentru cârcotași. Eu nu-mi scot verigheta niciodată. Nu am scos-o de când mi-a pus-o popa în biserică. Deci, tot ce fac, fac cu verigheta și cu inelul (n.r. de logodnă). Am acestea două pe mână tot timpul” cârcotași. Eu nu-mi scot verigheta niciodată. Nu am scos-o de când mi-a pus-o popa în biserică. Deci, tot ce fac, fac cu verigheta și cu inelul (n.r. de logodnă). Am acestea două pe mână tot timpul”, a declarat prezentatoarea TV pentru click.ro.

Mirela Vaida este o familistă convinsă. Își ține căsnicia departe de ochii curioșilor, iar rolul de mamă i se potrivește perfect. Prezentatoarea TV, deși este mereu prezentă pe micile ecrane, își dedică mare parte din timp și creșterii celor trei copii pe care îi are.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: