Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Mantea, dezvăluiri șocante din intimitate. Când și cu cine și-a pierdut virginitatea prezentatoarea tv

Andreea Mantea, dezvăluiri șocante din intimitate. Când și cu cine și-a pierdut virginitatea prezentatoarea tv

GALERIE FOTO (10) Andreea Mantea, dezvăluiri șocante din intimitate

Andreea Mantea, dezvăluiri șocante din intimitate. Andreea Mantea a vorbit pentru prima dată despre momentul în care a fost cu un bărbat și câți ani avea la acea vreme. Se știe că de-a lungul timpului că prezentatoarea Tv a fost implicată în mai multe relații controversate, având de multe ori dezamăgiri în dragoste.

Andreea Mantea, dezvăluiri șocante din intimitate. Când și cu cine și-a pierdut virginitatea prezentatoarea tv

Andreea Mantea este una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite prezentatoare Tv din România. De-a lungul anilor, Andreea a fost sinceră în ceea ce privește viața sa personală. De multe ori, cel mai discutat subiect legat de Andreea Mantea a fost cel legat de vârsta în care și-a pierdut virginitate și cu cine. Cu toate că nu a vorbit niciodată despre acest lucru, la un moment dat a făcut o declarație din care s-a dedus că vedeta și-a pierdut virginitatea la o vârstă fragedă. Prezentatoarea și-a descris prima relație ca fiind una copilăroasă și tot atunci s-a întâmplat și evenimentul. „O, da! Știi că prima dragoste nu se uită niciodată. Se uită în sensul că nu mai sunt aceleași sentimente, dar nu uiți așa cum a fost. A fost copilăresc, a fost copilăresc și transpiram așa, îmi transpirau palmele când îl vedeam, mă tot uitam și încercam să nu mă vadă că mă uit tot timpul la el, ca atunci când ești copil”, a declarat Andreea Mantea pentru Viva!

Astfel, admiratorii săi s-au gândit la faptul că la vremea aceea, vedeta avea fluturi în stomac și iubirea era simplă, și inevitabilul s-a produs. Mai mult, Mantea nu a spus numele primului său iubit nu a vorbit despre momentele pe care le-a trăit alături de acesta. Nici nu se știe dacă acesta era mai mare sau mai mic decât ea.

Relațiile Andreei Mantea

Se știe că Andreea Mantea s-a iubit cu bărbați cunoscuți în showbiz-ul autohton, iar de-a lungul timpului, prezentatoarea tv a recunoscut de fiecare dată care au fost motivele despărțirii. Bruneta a declarat la un moment dat, că nu a avut noroc în iubire, având în vedere că toate relațiile ei au eșuat. Vă reamintim că în urmă cu câțiva ani, Andreea Mantea a fost într-o relație cu Bogdan Ivanof timp de două luni, după care a fost împreună cu Andrei Tarda, datorită căruia a intrat în lumea vedetelor. La acea vreme, Andrei era căsătorit cu Alexandra Tarda, care era însărcinată în nouă luni. Se pare că iubirea a fost atât de mare, încât Andrei a divorțat de soția sa, iar la scurt timp a cerut-o în căsătorie pe Andreea, După un an de iubire, cei doi s-au despărțit. La o lună distanță, Andreea s-a cuplat cu afaceristul Rani Adamenscu,dar și aceasta s-a sfârșit repede. De asemenea, Andreea a avut o relație cu Nasser, dar niciunul nu și-a asumat acest lucru. Nasser era căsătorit la acea vreme. La scurt timp, Andreea și-a schimbat gusturile. S-a cuplat cu Răzvan Cișmigiu, dar relația s-a terminat. Prezentatoarea a fost într-o relație scurtă și cu fostul iubit al Annei Lesko, Liviu Moreanu.

Mantea a fost într-o relație de câteva luni cu Răzvan Voicu, dar nimeni nu știe de ce s-au despărțit. Una dintre cea mai cunoscută relație a acesteia este cea cu Iulian Moga, cu care s-a acuzat reciproc de infidelitate. Totodată, primul câștigător al show-ului ‘Vocea Romaniei’, Stefan Stan a fost într-o relație cu Andreea, iar în cele șapte luni de iubire, aceștia s-au certat și s-au împăcat de mai multe ori. În 2014, Mantea l-a cunoscut pe Cristi Mitrea, luptătorul MMA Cristi Mitrea la emisiunea ‘Burlacita’. După câteva certuri și împăcări, aceasta a rămas însărcinată și a adus pe lume un băiețel, dar relația lor a luat sfârșit.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini