Redactia.ro
Home » TV » Adio, filmări în barul lui Bobiţă din Las fierbinţi. Ce se întâmplă cu cea mai celebră cârciumă din România

Adio, filmări în barul lui Bobiţă din Las fierbinţi. Ce se întâmplă cu cea mai celebră cârciumă din România

Las Fierbinti

Barul lui Bobiță din serialul „Las Fierbinți” de la Pro TV nu va mai putea fi văzut la televizor. Din cauza restricțiilor de coronavirus, actorii nu mai au voie să filmeze acolo.

Barul lui Bobiță din „Las Fierbinți” nu va mai apărea

Actorii din „Las Fierbinți” nu vor mai filma în cunoscutul bar al lui Bobiță. Pandemia de coronavirus i-a determinat pe cei de la Pro TV să ia decizia de  a nu mai continua filmările în locul cu pricina.

În caz că nu știați acest lucru, barul este unul real, în care sătenii chiar se duc să se relaxeze la o bere rece sau să își cumpere alimente. Acum, patronul barului „Las Fierbinți”, pe numele său Cristian Sauciuc, are dechis pentru toți sătenii sau vizitatorii, fiindcă filmările nu mai au loc acolo.

“Da, este adevărat că nu mai aveau voie să filmeze înăuntru după noile reguli. Au terminat joia trecută filmările şi acum avem deschis non-stop pentru clienţii din sat. Doar că trebuie să baţi la uşă sau să suni pe numărul afişat şi ţi se deschide dinăuntru, dar cumperi ce vrei şi ieşi pe terasă sau în faţa barului”, a spus patronul.

De altfel, nici în casa lui Celentano actorii nu mai au voie să mai filmeze acum.

„Mergeţi şi la fosta casă a lui Celentano. Acum nu se mai filmează nimic, au scos şi tot ce era pe casă, au mutat tot. Nu mai vrea omul să filmeze în curtea lui. S-a săturat să vină oamenii să o vadă ca la urs. A luat destui bani, îi ajunge”, a mai spus bărbatul.

Câți bani primește cel care are barul „Las Fierbinți”

Pentru fiecare sezon, Cristian Sauciuc primea suma de 1.000 de lei.

“M-am înțeles excelent cu cei de la Pro TV. Sunt niște profesioniști în adevăratul sens al cuvântului. N-au deranjat pe nimeni aici în sat, iar la mine în bar s-au purtat că la carte. Între mine și ei n-au existat negocieri așa, standard, ci mi-au dat ei bani cât au vrut, iar eu am fost mulțumit de fiecare dată. Cel mai mult mi-au dat 10 milioane (1000 RON) pentru un sezon. Și mi-au făcut și reclamă. Au venit la mine clienți din toate colțurile țării să bea o bere în Las Fierbinți”, a mărturisit acesta.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: