Redactia.ro
Home » Monden » Ce mașină conduce Oana Roman: ”Îmi place maxim!”

Ce mașină conduce Oana Roman: ”Îmi place maxim!”

Oana Roman, flatată de aprecierea unui bărbat celebru din România

Ce mașină conduce Oana Roman. Deși Marius Elisei a lăsat-o fără afacerea de familie, odată cu despărțirea, Oana Roman pare că o duce bine din punct de vedere financiar. Vedeta conduce un bolid de peste 20.000 de euro.

Ce mașină conduce Oana Roman: ”Îmi place maxim!”

Ce mașină conduce Oana Roman. Vedeta nu stă rău la capitolul financiar, chiar dacă s-a plâns, în urmă cu câteva săptămâni, că soțul său, Marius Elisei i-a luat afacerea de familie (un site de haine) atunci când s-au despărțit. Oana Roman are un bolid care depășește 20.000 de euro, transmite Cancan.ro

Într-o postare pe Instagram, se poate vedea că fata lui Petre Roman conduce un SUV PEUGEOT 3008, al cărui preț este de peste 20.000 de euro. Ea este încântată de modelul autoturismului său.M-ați întrebat ce mașină conduc. Cea mai mișto mașină din câte am avut. Îmi place maxim. Noul model Peugeot 3008”, a scris fosta prezentatoare într-un Instastory.

După despărțirea de Marius Elisei și, împlicit încheierea colaborării la firma acestuia, Oana Roman conduce un SUV PEUGEOT 3008 © Instagram Stories / Facebook

De ce a luat Marius Elisei afacerea de familie

Oana Roman și Marius Elisei dețineau împreună cu magazin online vestimentar, dar care era trecut pe numele lui Marius. Se pare că acesta a profitat de acest lucru, având în vedere că imediat după despărțire Oana Roman s-a plâns că ea a investit în toată afacerea.

Eu nu am avut niciodată o implicare în actele societății care era în spatele acestui proiect, am mers pe încredere. Am muncit din prima zi, a fost pe profit din prima săptămână datorită vouă… Nu a fost îndeajuns. Eu am considerat că e un proiect comun de familie, se pare că am fost singura care am gândit așa. Nu s-a mai putut altfel. Am hotărât să închei! Firma, site-ul a rămas pe numele soțului meu. Nu am avut niciun câștig de pe urma acestui proiect. El va continua nu știu sub ce formă, dar nu mai am nicio legătură cu acest proiect., a spus Oana Roman pe Instagram.

Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit în luna decembrie. Nu este prima oară când cei doi se separă, dar Oana Roman dă de înțeles că de data aceasta s-ar ajunge chiar la divorț.

”Am înțeles că nu se mai poate merge mai departe și o să-mi văd de drumul meu, atât din punct de vedere al vieții profesionale cât și personale. Cred că e cea mai bună decizie și cea mai corectă. Eu trebuie să mă concentrez să-mi văd de acest copil minunat pe care îl am și să-mi văd de viața mea”, anunța vedeta.

De ce s-au despărțit Oana Roman și Marius Elisei

Totul s-a întâmplat din cauza unor neînțelegeri. Una dintre acestea are legătură cu mama Oanei Roman, Mioara Roman, bolnavă de un Alzheimer sever. Deși chiar Marius Elisei a insistat ca aceasta să se mute cu el și cu Oana, tot el a început să se simtă deranjat de prezența femeii, deoarece considera că nu mai are intimitate.

”Marius a fost cu ideea să o iau pe mama la noi și tot el a regretat apoi. Simțea că nu mai are intimitate, dar ea nu-i zicea și nu-i făcea nimic. Mama niciodată nu s-a băgat în alegerile mele. Discuțiile dintre noi sunt foarte vechi și nu au fost niciodată exterioare, ci interioare. Cu siguranță, că la noi au fost și certuri care să însemne o dragoste cu năbădăi, dar au fost și lucruri care au ținut de principiile de viață, pe care nu le poți schimba. De data asta nu a fost ceva de moment, deși au fost multe de-a lungul timpului. Niciodată nu a fost scenariu, dar acum, pe undeva s-a rupt ceva, s-a umplut paharul. Pasiune și iubire ca la început nu mai e, dar importante sunt prietenia și respectul, iar când se duc astea… Mie mi se pare, când crezi că doar pasiunea contează și încrederea și prietenia sunt puse în discuție, atunci este o problemă. Eu sunt foarte ok cu situația asta, cred că așa e mai bine pentru toată lumea, în primul rând pentru Isa. Eu acum sper carelația mea cu el să fie mai senină și mai echilibrată așa și mai neconflictuală, decât a fost până acum. Nu cred că mai există cale de împăcare”, a spus Oana Roman în cadrul emisiunii ”Trăiri alături de Andreea Mantea”, de la Kanal D.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: