Redactia.ro
Home » Monden » Bianca Pop a renunțat la tot! Care este motivul pentru care fosta ispită de la Insula Iubirii a dispărut din lumina reflectoarelor

Bianca Pop a renunțat la tot! Care este motivul pentru care fosta ispită de la Insula Iubirii a dispărut din lumina reflectoarelor

GALERIE FOTO (4) Bianca Pop a renunțat la tot!

Bianca Pop a renunțat la tot! Bianca Pop, fosta ispită de la Insula Iubirii pare că a renunțat la viața mondenă, luând decizia de a se retrage pentru o perioadă. În urmă cu câteva luni, vedeta era pe primele pagini în presă, având relații cu lideri interlopi din București.

Bianca Pop a renunțat la tot! Care este motivul pentru care fosta ispită de la Insula Iubirii a dispărut din lumina reflectoarelor

Bianca Pop a renunțat la tot! Lumea era obișnuită să audă des despre Bianca Pop, fosta ispită de la Insula Iubirii. Bruneta a făcut senzație cu ieșirile sale necontrolate la adresa multor persoane din showbiz-ul românesc, dar și cu faptul că a avut legături cu mai marii lideri interlopi din Capitală. De asemenea, nu putem uita de numeroasele scandaluri în care a fost implicată de-a lungul vremii, dar se pare că acum vorbim la trecut despre aceste lucruri, pentru că Bianca a decis să nu mai apară la televizor, dar nici pe conturile de socializare.

De la un timp, unii s-au întrebat care este motivul pentru care bruneta nu își mai face apariția. Potrivit Showbiz Report de la Antena Stars, Bianca a spus motivul acestei decizii. Potrivit fostei ispite, nu a mai simțit nevoia să mai posteze pe conturile sale, și și-a dat seama că nu a fost atât de bine să-și expusă viața personală prin intermediul rețelelor de socializare. ”Nu s-a întâmplat nimic, nu am simțit nevoia să mai postez așa des. Mă simt mai bine așa! Am simțit nevoie de o perioadă de liniște! Sunt lângă familia mea. Toată lumea se simte bine lângă familie! Consider că nu am nevoie de anumite persoane lângă mine!”, a spus Bianca Pop.

Totodată, Bianca Pop a precizat că nu a apărut niciun proiect televizat în care să se implice, dar momentan se simte foarte bine așa, fiind alături de familia sa. ”Nu văd sensul să postez zilnic, am făcut în trecut chestiile astea și nu a fost ok. Regret că mi-am expus prea mult viața! Momentan nu este nimic legat de televiziune!”, a precizat Bianca.

Bianca Pop, relație cu marii interlopi ai Capitalei

Bianca Pop a avut o relație cu unul din frații Duduianu, mai exact Ciprian Duduianu. Deși la un moment dat, vedeta a declarat că nu a fost nimic între ei, ci doar o joacă. Ulterior, după ce s-au despărțit, Bianca îi pronunța deseori numele fostului său iubit, iar acesta a fost extrem de deranjat de acest lucru, rugând-o să nu se mai folosească de numele lui pentru a atrage atenția.

Duduianu a numit-o pe Bianca ”măscăriciul României”, deoarece aceasta apărea deseori în ipostaze scandaloase, ba dată afară din restaurant, ba don hotelul de la mare. „Te rog din suflet. Eu nu te bag în seamă, nu te caut, nu mă intersează cu cine umbli, cu cine nu umbli. Lasă-mă, mă, femeia lui Dumnezeu, nu mai vorbi de mine pe live-urile astea, mă, te rog frumos. Du-te, mă, vezi-ți de treaba ta, la televizor, măscăriciul României. Nu mă mai suna pe mine tu!”, aspus Ciprian Pian într-un live pe contul lui de socializare.

De asemenea, la priveghiul liderului clanului Duduianu, Emi Pian, a fost prezentă și Bianca Pop, care s-a declarat a fi prietenă cu acesta. La scurt timp, bruneta a fost luată cu salvarea, după ce soția lui Ciprian Duduianu ar fi amenințat-o. Conform acesteia, i s-a făcut rău fiind nevoită să fie preluată de ambulanță.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: