Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată Laura Cosoi după cea de-a doua naștere. Are o siluetă impecabilă

Cum arată Laura Cosoi după cea de-a doua naștere. Are o siluetă impecabilă

GALERIE FOTO (2) Laura Cosoi

Laura Cosoi a născut în urmă cu patru luni, iar aceasta nu se ferește să pozeze în costum de baie. Iată cum arată actrița la doar câteva luni după ce a dat naștere celui de-al doilea copil.

Cum arată Laura Cosoi după a doua naștere

Laura Cosoi arată mai bine ca niciodată și dacă nu am ști, nimeni nu s-ar putea gândi că ea a născut cel de-al doilea copil al său. Vedeta are foarte bine și nu are deloc kilograme în plus. Așa că ea nu s-a ferit să arate fanilor de pe rețelele de socializare fotografii cu ea în bikini, chiar dacă a trecut așa puțin timp de la naștere.

Mai mult, nu numai că a postat fotografii în costum de baie, dar vedeta nici nu purta niciun pic de machiaj, după cum mărturisea chiar ea.

„În vacanță nu se poartă coafurile sofisticate, rujul, mascara și tușul la ochi sau parfumurile puternice. Lăsăm să ne învăluie mirosul sărat al mării, vântul să ni se joace în păr și soarele să ne lumineaze fețele! Scoicile înlocuiesc perlele de la gât, păsările – muzica de acasă, cărțile – serialele… este liniște și uneori, la apus, pare că ai în față o pictură a lui J.M.W Turner”, a scris Laura Cosoi pe contul său de socializare.

Laura Cosoi
Laura Cosoi

Laura Cosoi a născut natural de ambele dăți

Laura Cosoi a născut ambii săi copii pe cale naturală, aceasta fiind alegerea ei. Iată ce mărturisea aceasta după ce a născuto pe Rita, prima ei fiică.

„Consider că această este o alegere extrem de personală, asumată de fiecare femeie. E ceva ce simți, mai mult intuitiv, dacă e cazul să ai această opțiune sau nu. Oricum, nu prea știi în ce te bagi sau la ce să te aștepți! Fiecare naștere este o experiență unică și, din această cauză, oricât de multe opinii ai asculta, important e ce simți tu. Iar eu simt că sunt pregătită. Sunt o femeie puternică, flexibilă, care a făcut sport toată viața și a trăit echilibrat.

Nașterea naturală n-are de-a face cu bravura, pentru că este un lucru firesc. Nu-mi doresc să demonstrez nimic. Și cu toate acestea, multă lume mă întreabă: «Dar nu ți-e teamă?» Răspunsul e simplu: nu, pentru că nu știu la ce să mă aștept ! Eu simt că fetița mea mă va ajuta și ea. Mă bazez pe lucrul acesta! Intuiția îmi spune că pot să fac echipă bună cu ea și sperăm că totul va fi perfect’, a scris Laura Cosoi pe blogul său.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: