Redactia.ro
Home » Știri » A crezut că are genunchiul inflamat, dar medicii au făcut o descoperire șocantă! Ce bacterie o mânca de vie pe această femeie

A crezut că are genunchiul inflamat, dar medicii au făcut o descoperire șocantă! Ce bacterie o mânca de vie pe această femeie

A crezut că are genunchiul inflamat, dar medicii au făcut o descoperire șocantă! Ce bacterie o mânca de vie pe această femeie

Jennifer Barlow a crezut că are genunchiul inflamat, dar medicii au făcut ulterior o descoperire de-a dreptul șocantă! Nu era vorba doar despre o problemă legată de țesuturile moi din picior, ci femeia era mâncată de vie de o bacterie.

Femeia abia se întorsese în Atlanta după o vacanță pe care o petrecuse în Bahamas. A început să se simtă slăbită, iar genunchiul drept a început să se umfle. A crezut că l-a sucit cumva sau e o problemă cu țesuturile moi, dar a dat rapid în septicemie.

Ce avea femeia care a crezut că are genunchiul inflamat?

Femeia s-a speriat când a văzut că umflătura devine tot mai mare și a mers de urgență la spital.

„Era atât de umflat, deja era de cel puțin trei ori mai mare decât genunchiul meu stâng. Era precum un picior de uriaș. Era înspăimântător și aveam niște dureri înfiorătoare”, a dezvăluit Jennifer Barlow, care a fost de meserie soldat în armata americană.

Când au primit-o la urgențe, medicii au considerat că este doar simplă accidentare, au pus-o să meargă în cârje și i-au dat medicamente pentru dureri. Femeia în vârstă de 33 de ani a leșinat apoi, fiind găsită de fratele ei. Abia apoi doctorii au realizat că organismul ei intrase în șoc septic și organele interne (ficatul și rinichii) începuseră să cedeze, conform NYPost.

Tânăra a ajuns să respire doar cu ajutorul aparatelor și așa a început lupta pentru supraviețuire. Medicii i-au dat foarte puține șanse de supraviețuire. Se pare că Jennifer se infectase în vacanța din Bahamas cu o bacterie extrem de rară, care „mănâncă” din țesuturile musculare ale victimei, pe care le infectează până când corpul persoanei începe să clacheze.

Această infecție ar fi cauzată de un streptococ grup A. Potrivit specialiștilor din domeniu, în astfel de cazuri trebuie intervenit cât mai devreme posibil cu antibiotice, după momentul infectării. Din păcate însă, în acest stadiu este foarte dificil de pus un diagnostic. Atunci când deja se umflă zona, începe o luptă contracronometru pentru viața pacientului.

În ultimii ani, unul din cinci pacienți infectați cu această bacterie și-au pierdut viața. Jennifer Barlow a fost pusă în comă indusă pentru 10 zile, timp în care a fost operată de 12 ori pentru eliminarea țesuturilor moarte din piciorul ei. Din păcate, în cele din urmă medicii au decis că singura ei salvare este amputarea membrului afectat.

Sursă foto: Colaj Canva PRO/NYPost

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: