La o lună de la apariția durerilor, tânăra polițistă și-a sunat medicul de familie și i-a povestit situația. Însă, i s-a spus că este doar o inflamație a țesuturilor moi din zona genunchiului, dar și că trebuie să stea la pat până trece totul de la sine. Ulterior, la aproximativ patru luni de la acea convorbire, a mers la acesta pentru o consultație față în față.

Cu această ocazie, doctorul i-a spus că ar avea probleme din cauza unor ligamente rupte. I s-a spus să facă fizioterapie și să facă și un RMN. Abia atunci a aflat tânăra că era vorba, de fapt, despre o tumoră de 10 cm, care creștea în tibia ei, în cel mai mare os din corp.

A urmat o biopsie în luna iulie 2021, care a confirmat că suferă de cancer. Această afecțiune are niște simptome care pot fi ușor confundate cu alte boli: dureri de articulații și de oase, pielea se învinețește foarte ușor, oase care se rup des. fracturi, etc.

„După ce mi s-a pus diagnosticul, am rămas mută. A durat luni de zile ca să pot accepta noua mea realitate. Îmi amintesc că eram de Crăciun în spital și abia atunci am conștientizat tot ce se întâmpla, de fapt. Până în acel moment, mă simțeam precum un hamster într-o rotiță. Nu am bănuit nicio clipă că este vorba despre simptomele cancerului de oase.

Ba chiar îmi făceam griji că mă panichez degeaba. Dacă nu aș fi insistat cu analizele medicale, mă sperie să mă gândesc ce s-ar fi întâmplat mai departe. Tumora ar fi continuat să crească, rupându-mi oasele din interior. Așa se împrăștia cancerul în organism și nu aș mai fi avut nicio șansă de supraviețuire”, a mărturisit tânăra polițistă, conform Daily Mail.

După primele tratamente, a aflat că sunt prezente niște celule canceroase și în plămânii ei, dar și că au apărut încă două tumori în oare. Din fericire, după încă o serie chinuitoare de tratamente, acum medicii au declarat că starea ei este bună și că nu mai sunt prezente momentan alte celule canceroase în organism.

Sursă foto: Colaj Canva PRO/Daily Mail