Redactia.ro
Home » Sport » A cumpărat avion pentru echipă, dar și-a înfuriat jucătorii

A cumpărat avion pentru echipă, dar și-a înfuriat jucătorii

Lazio avion, scandal Serie A

Patronul celor de la Lazio și-a înfuriat cumplit jucătorii. Claudio Lotito a postat o poză din avionul pe care tocmai l-a achiziționat. Imediat jucătorii au reacționat dur, fiind nemulțumiți după ultimele scandaluri în care este implicat clubul.

Patronul celor de la Lazio a vrut ca echipa sa să intre în rândul formațiilor mari. Gestul său i-a înfuriat rău însă pe fotbaliști. Claudio Lotito s-a fotografiat mândru în ușa noului avion cumpărat de la compania aeriană bulgară Tayaranjet. Avionul model Boeing a ajuns vineri în Italia și a efectuat deja primul zbor test pe aeroportul Ciampino. Acesta a fost brenduit cu sigla și culorile clubului. Chiar dacă achiziția pune clubul Lazio alături de formații grele din Europa care au avioane personale, precum Manchester United, Bayern Munchen, Real sau Barcelona jucătorii au sărit imediat.

„Când avem grijă de ce e la interior? Totul este frumos, dar când avem grija de ceea ce este înăuntru?”, a scris Luis Alberto, pe Instagram.

„Avionul? Ne-ar putea plăti. Ei cumpără lucruri noi şi pe noi nu ne plătesc”, a mai fost un comentariu.

Claudio Lotito are restanțe financiare la mai mulți jucători. Fotbaliștii ar putea inaugura noul avion al echipei la meciul cu Crotone, care se joacă pe 21 noiembrie.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de S.S. Lazio (@official_sslazio)

Lazio în mijlocul unui scandal uriaș! Ar fi manupulat teste COVID-19

În ultima perioadă, italienii sunt în mijlocul unui scandal uriaș, care ar putea duce chiar la excluderea lor din campionat. Lazio este acuzată că ar fi trucat mai multe teste pentru COVID – 19, pentru a nu folosi anumiți jucători în Cupele Europene. Forurile abilitate au început să ancheteze deja echipa românului Radu Ștefan, după dezvăluirile făcute de jurnaliștii de la Gazzetta dello Sport. Aceștia ar fi descoperit că testele lui Ciro Immobile, Lucas Leiva și Thomas Strakosha, ar fi fost trucate înaintea partidei cu Club Brugge din grupele Champions League. Fotbaliștii au fost testați pozitiv, apoi testele au fost repetate pentru meciurile din campionat și au fost negative. Astfel au fost folosiți în campionat. Aceeași trei fotbaliști au fost testați pozitiv și înaintea meciului cu Zenit din Champions League. În aceste condiții, antrenorul nu i-a folosit și i-a lăsat acasă. Apoi din nou s-au vindecat miraculos. Astfel a apărut teoria că Lazio manipulează rezultatele testelor, astfel încât fotbaliştii să poată juca în campionat. Dacă se dovedește că este adevărat italienii vor plăti. Vor primi o amendă uriașă și cel mai probabil vor fi excluși din Serie A, pentru încălcarea protocolului sanitar. Dacă se va întâmpla așa ceva, va fi o lovitură dură pentru clubul care este unul dintre cele mai vechi din Italia. A fost fondat în 1900.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de S.S. Lazio (@official_sslazio)

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: