Redactia.ro
Home » Stil de viață » A divorțat la scurt timp după nuntă. Mirele a fost „speriat” de cea care i-a devenit soție

A divorțat la scurt timp după nuntă. Mirele a fost „speriat” de cea care i-a devenit soție

GALERIE FOTO (2) A divorțat la scurt timp după nuntă

A divorțat la scurt timp după nuntă. De obicei, doi oameni se căsătoresc în fața lui Dumnezeu după ce ajung să se cunoască cât de cât. Ei bine, un bărbat proaspăt căsătorit a decis să divorțeze de soția sa după ce a văzut-o…nemachiată. Mai mult, mirele a dat-o în judecată pentru că nu arăta la fel de frumoasă ca înainte de nuntă.

A divorțat la scurt timp după nuntă. Mirele a fost „speriat” de cea care i-a devenit soție

A divorțat la scurt timp după nuntă. În momentul în care doi tineri se îndrăgostesc și decid să se căsătorească în fața diivinității, aceștia se acceptă și cu bune și cu rele. Asta ar fi trebuit să facă și un bărbat din Algeria care și-a dat seama de un lucru halucinant, abia după ce s-a căsătorit. Să o luăm cu începutul, un mire alegerian a divorțat de mireasă după câteva ore de la căsătorie, pe motiv că aceasta este prea „urâtă”.

Bărbatul susține că în dimineața după eveniment când și-a văzut soția, acestuia i s-a părut că nu mai este la fel de frumoasă ca înainte de nuntă. Astfel, acesta a decis să divorteze imediat și a dat-o în judecată. Mai mult, mirele a declarat instanței că a fost șocat când s-a trezit dimineașa și și-a văzut soția diferită, fiindu-i imposibil să o recunoască. Acesta cere 20.000 daune morale, jurând în fața instanței că și-a confundat soția cu un hoț care a venit să fure din apartament. „I-am spus judecătorului că nu am putut să-mi recunosc soția după ce s-a spălat de machiaj. M-a înșelat, pus și simplu. Și-a umplut fața cu machiaj înainte căsătorie, n-am văzut-o niciodată fără. Arăta foarte frumos, atractivă, înainte de căsătorie, dar când m-am trezit de dimineața am avut un șoc și chiar am vrut să sun la poliție. Nu era în pat lângă mine, am presupus că e la duș. M-am dus în bucătărie și am dat peste o femeie care-mi cotrobăia în dulap. Am strigat la ea și când s-a uitat la mine, n-am recunoscut-o. M-am speriat, credeam că-i vreun hoț”, a declarat bărbatul în instanță.

Barbatul a divortat la scurt timp dupa casatorie

A divorțat după ce soției i-au căzut genele false

Un bărbat în vârstă de 34 de ani, și-a acuzat mireasa de 28 de ani că l-a înșelat purtând produse cosmetice și gene false în timpul nunții sale, iar ulterior și-a dat seama că, de fapt, diferența este foarte mare. Aceasta și-a dat seama de acest lucru în timp ce se afla în luna de miere în Dubai, chiar în timp ce aceasta înota în mare.

Conform acestuia, fața soției s-a udat și atunci i s-a șters machiajul. Astfel luna de miere a celor doi s-a încheiat brusc după ce au plecat să facă o baie în mare. Ulterior, mirele a divorțat de soție și nu a refuzat orice încercare de a se împăca. Mireasa purta gene false și a suferit o intervenție estetică înainte de căsătorie, pe care intenționase să o dezvăluie partenerului ei. Din păcate, această operația nu a fost un succes, despărțind-o chiar de soțul ei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: