Redactia.ro
Home » Stil de viață » A ieșit la petrecere cu colegii de serviciu și s-a îmbătat. Câteva zile mai târziu a aflat că a rămas gravidă. Prima dată, soțul ei s-a bucurat, dar când a aflat unde a petrecut noaptea

A ieșit la petrecere cu colegii de serviciu și s-a îmbătat. Câteva zile mai târziu a aflat că a rămas gravidă. Prima dată, soțul ei s-a bucurat, dar când a aflat unde a petrecut noaptea

Diagnostic șocant la Târgu Jiu! O gravidă a fost operată de hernie în urma unei dureri abdominale severe! Medicii au realizat în timpul procedurii că era însărcinată în 9 luni

O femeie a ieșit într-o seară la o petrecere cu colegii ei de serviciu și s-a îmbătat. După ce și-a anunțat soțul ei că este gravidă, bărbatul a susținut-o, însă ulterior i-a cerut divorțul.

S-a îmbătat cu un coleg

La 32 de ani, o femeie a băut peste măsură, alături de colegele și colegii ei. În timpul serii după câteva pahare a început să cocheteze cu un coleg, iar după câteva ore de discuție, ea s-a lăsat condusă cu un taxi de coleg.
Pe drum, bărbatul a invitat-o la el și el a acceptat. Cei doi au petrecut noaPtea împreună, iar dimineața a regretat complet momentul. Mai mult, la scurt timp a aflat că a rămas însărcinată.

Femeia a rămas însărcinată

Când i-a dat vestea soțului ei, bărbatul a reacționat bine, însă la scurt timp a aflat de aventura nevestei și lucrurile nu au luat-o deloc într-o direcție bună.

Acum soțul ei este decis să rupă căsnicia, iar ea nu știe încă sigur al cui este copilul până nu îl va naște.

CITEȘTE ȘI:

Sarcina Ginei Pistol, confirmată de o altă vedetă din România

Showbizzul român vuiește de când se presupune că Gina Pistol este însărcinată. Chiar dacă prezentatoarea nu a confirmat oficial, o cunoscută vedetă a sărit să îi ia apărarea în mediul online. Alina Ceușan ia răspuns dur unei fane la o postare a Ginei pe Instagram.

De săptămâna trecută se zvonește că celebrul cuplu, Gina Pistol și Smiley așteaptă un copil. Cei doi mereu și-au ținut relația ferită de ochii curioșilor. Se pare că vestea cea mare s-a aflat de la un apropiat al cuplului. De atunci fanii vedetei o întreabă constant în comentarii dacă este adevărat.

Alina Ceușan i-a luat apărarea Ginei. Blondina din Cluj știe cel mai bine câtă presiune este acum pe umerii Ginei, trecând recent prin aceleași lucruri. Alina a dat un răsăuns dur, fiind deranjată de ce oamenii nu așteaptă confirmarea de la Gina atunci când va simți ea să spună. Mai mult, ea consider ca abia după trei – patru uni trebuie făcut anunțul oficial, vordind, proprabil, din propria experiență.

“De ce nu lăsați oamenii să anunțe ei (dacă e cazul, când e cazul)? De ce și voi și presa sunteți intrusivi? Știți foarte fine că nu se anunță până la 3-4 luni din motive medicale și dincolo de asta dacă e sigur ne a spune când va dori/va simți.”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: