Redactia.ro
Home » Știri » A început meciul! Simona Halep în semifinale la Wimbledon

A început meciul! Simona Halep în semifinale la Wimbledon

Simona Halep (România, 18 WTA) se luptă cu Elena Rybakina (Kazahstan, 23 WTA) 0-0, în semifinalele turneului de la Wimbledon. Ons Jabeur (Tunisia, 3 WTA) o așteaptă pe româncă în finală, după ce a trecut de Tatjana Maria (Germania, 103 WTA) cu 6-2, 3-6, 6-1.

17:45 Simona Halep și Elena Rybakina sunt pe Terenul Central la Wimbledon, iar lupta pentru calificarea în finală va începe în câteva minute, cu sportiva din Kazahstan la serviciu.

17:20 S-a încheiat prima semifinală feminină de la Wimbledon, iar Ons Jabeur a trecut în trei seturi de Tatjana Maria: 6-2, 3-6, 6-1! Jabeur scrie istorie pentru tenisul arab, ajungând în prima finală de Grand Slam la 27 de ani. Simona Halep și Elena Rybakina se pregătesc să intre pe Terenul Central, pentru a-și disputa al doilea loc în finală.

16:55 Startul meciului Simona Halep – Elena Rybakina va fi întârziat cu cel puțin o jumătate de oră, având în vedere că cealaltă semifinală a intrat în set decisiv: Ons Jabeur a fost egalată de Tatjana Maria, scor 6-2, 3-6! Probleme pentru a treia favorită de la Wimbledon!

A început meciul! Simona Halep în semifinale la Wimbledon!

Simona Halep a obținut biletul pentru careul de ași la Wimbledon după un meci aproape perfect, 6-2, 6-4 cu Amanda Anisimova (SUA, 25 WTA), în timp ce Elena Rybakina a trecut de Ajla Tomljanovic (Australia, 44 WTA) cu 4-6, 6-2, 6-3.

Meciul dintre Simona Halep și Elena Rybakina are o miză istorică. Românca poate ajunge în a doua finală a carierei la Wimbledon! Totodată, jucătoarea calificată în finală își va asigura un cec de 1,2 milioane de euro. Și învinsa va avea de câștigat o sumă de 620.600 de euro.

Simona Halep și Elena Rybakina se duelează joi în semifinalele turneului de Grand Slam de la Wimbledon! Halep are 2-1 în meciurile directe cu Rybakina. Ultima întâlnire a fost adjudecată de româncă, 7-6(11), 4-6, 6-3 în turul al treilea la US Open 2021!

Dacă o învinge pe Rybakina, eleva lui Patrick Mouratoglou se va întâlni în marea finală de la Wimbledon cu Tatjana Maria – revelația competiției, sau cu Ons Jabeur – a treia favorită de la All England Club.

sursa: prosport.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: