Redactia.ro
Home » Știri » A montat o cameră de supraveghere în baia soției prietenului său. Planul diabolic pus la cale de bărbat

A montat o cameră de supraveghere în baia soției prietenului său. Planul diabolic pus la cale de bărbat

GALERIE FOTO (2)

O femeie este îngrozită după ce a găsit o cameră de supraveghere instalată în baia ei prietenul celu mai bun al soțului ei.

Xiao Ni din China a văzut bățul negru căzând pe podea în timp ce făcea duș. Bărbatul a lipit dispozitivul sub chiuveta băii în timp ce Xiao Ni era afară.
El a fost reținut de autoritățile din Hangzhou.

Reținutul a recunoscut că a recurs la această metodă de spionaj în speranța că va găsi ceva excitant în timp ce femeia se spăla la duș.

Situația jenantă dintr-un cuplu care a dus la destrămarea lui

Când a auzit cum a alintat-o, a decis să-l părăsească

O britanică a povestit pe larg un moment de pasiune dintre ea și iubitul său, care a dus la decizia de a-l părăsi. Ea a menționat că, de ceva timp, ea și iubitul ei încercau să aducă un plus de pasiune în cuplul lor, motiv pentru care au decis să recurgă la „dirty talk” în timpul partidelor de amor.

Numai că, ceea ce a auzit în acea zi, nu numai că nu i-a provocat plăcere, ci a dus la destrămarea cuplului. „Eu și iubitul meu suntem împreună de șase luni și avem o relație cât se paote de normală, chiar dacă ne certăm des. De obicei, totul pornește de la lucrurile stupide pe care le spune. Câteodată, el nu mi se pare așa atrăgător, însă am reușit să nu las asta să se afecteze relația noastră, căci îl iubesc. (…) În ultima vreme, am decis să piperăm puțin relația noastră amoroasă. A reușit să schimbe câte ceva la el, căci m iubește destul de mult, însă astăzi a fost picătura care a umplut paharul”, și-a vărsat tânăra oful în online.

Ce i-a spus partenerul în timpul partidei de amor

Femeia a menționat că alintul folosit de iubitul ei, în acel moment, a fost motivul pentru care a hotărât să pună stop relației. „Ne bucuram de moment, și când era mai mare tensiunea, el mi-a zis ceva de genul: ”hei, tu, roșie mică și obraznică ce ești”. Nu m-am simțit niciodată mai puțin atrasă de el ca în acel moment”, a mărturisit femeia.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini