Redactia.ro
Home » Știri » A murit fostul soț al Stelei Popescu. Dan Puican se afla la Pelerinajul de Sfânta Maria

A murit fostul soț al Stelei Popescu. Dan Puican se afla la Pelerinajul de Sfânta Maria

A murit fostul soț al Stelei Popescu. Dan Puican se afla la Pelerinajul de Sfânta Maria

Este doliu în showbiz! Regizorul Dan Puican a murit astăzi la vârsta de 88 de ani. Fostul soț al Stelei Popescu se afla la Pelerinajul de Sfânta Maria. 

A murit fostul soț al Stelei Popescu. Dan Puican se afla la Pelerinajul de Sfânta Maria

Fostul soț al Stelei Popescu, Dan Puican, a murit la vârsta de 88 de ani, în timp ce se afla în Sâmbăta de Sus, acolo unde urma să participe la Pelerinajul sărbătorii de Sfânta Maria. Regizorul s-a născut pe data de 6 martie 1933, la Oltenița și s-a stins din viață sâmbătă, 14 august.

Tragica veste a venit ca un trăsnet atât pentru familie, cât și pentru prieteni și admiratori. Până în acest moment nu se cunosc cauzele decesului marelui actor. Marele regizor i-a fost partener de viață, dar și un foarte bun prieten după divorț Stelei Popescu.

Cei doi aveau o relație impresionată. După 20 de ani de iubire și peste 35 de țări vizitate împreună, mai mult decât de prietenie. Deși ambii s-au recăsătorit, o tradiție i-a legat până în ziua în care Stela Popescu a decedat, eveniment pe seama căruia el a făcut multe destăinuiri.

”Știu că aproape în fiecare săptămână venea la noi la masă și îi plăcea foarte mult ce gătea soția mea. a a murit într-o zi de joi și sâmbăta trebuia să vină la noi că îi luasem pastramă și pește, ce îi plăcea foarte mult”, spunea Dan Puican în urmă cu ceva timp.

Alexandru Arșinel, primele declarații despre moartea regizorului

Bunul său prieten, dar și cel care i-a fost ani la rând coleg de scenă Stelei Popescu, Alexandru Arșinel, și-a arătat regretul față de trecerea în neființă a lui Dan Puican.

”Dan Puican a avut nu numai calitatea de soț al Stelei Popescu, a fost unul dintre cei mai mari prieteni ai artiștilor români”, a declarat actorul Alexandru Arșinel, informează Antena 3.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: