Redactia.ro
Home » Știri » A plecat la muncă, în Italia, cu gândul să scape de sărăcie. Dar patronii au chinuit-o timp de 19 ore pe zi, cu bătăi şi înjurături!

A plecat la muncă, în Italia, cu gândul să scape de sărăcie. Dar patronii au chinuit-o timp de 19 ore pe zi, cu bătăi şi înjurături!

Patru regiuni din Italia trec din nou în lockdown parțial

O româncă de 51 de ani a găsit Iadul în Italia. Ea a plecat la muncă, în Peninsulă, cu gândul să scape de sărăcie şi de viaţa grea din ţară. Doar că acolo a găsit chinul.

A fost obligată de patroni să doarmă în garaj și să muncească și 19 ore pe zi. Ea ar fi fost abuzată verbal și fizic și a ajuns să cerșească ca să se poată întreținere.

Italienii, condamnaţi la închisoare

Angajatorii româncei s-au purtat atât de urât cu femeia, încât judecătorii i-au condamnat pe proprietari, un bărbat şi pe soţia lui, la câte 1 an și 4 luni de închisoare cu executare. Cei doi trebuie să-i plătească victimei și daune morale în valoare de 3.000 de euro.

Faptele datează din 2014, când femeia de 51 de ani, lucra ca muncitor la fermă deținută de cei doi italieni. I se promisese că va avea asigurată cazare, o masă pe zi și, desigur, un salariu lunar.

Muncea 19 ore şi dormea într-o magazie

Cei doi patroni şi-au bătut joc de româncă în cel mai urât hal cu putinţă. Femeia ajunsese să muncească pe câmp și 19 ore în fiecare zi. Primea 5 euro pe oră, dar suma nu o primea în mod regulat, pentru că femeia ajunsese să cerșească bani de la parohia din zonă sau chiar să facă credite pentru a se întreține.

Cazarea promisă era, însă, o saltea sprijinită pe lăzi de cartofi, într-un garaj fără ferestre. Nu avea apă și nici toalete funcționale. Victima a trebuit să-şi facă nevoile la un vecin și să se spele folosind puțină apă pe care o scotea dintr-o fântână

Mai mult decât atât, ea a fost adesea agresată fizic și verbal. Din cauza procedurilor judiciare de lungă durată, alte infracțiuni, cum ar fi violența privată și vătămarea corporală, s-au prescris.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: