Redactia.ro
Home » Știri » A pus sare peste căpșunile din apă. Ce s-a întâmplat

A pus sare peste căpșunile din apă. Ce s-a întâmplat

GALERIE FOTO (2)

O tânără a vrut să facă un experiment inedit. Fata a pus sare peste căpșunile din apă și a avut un rezultat neașteptat. 

 

Ce s-a întâmplat după experiment

Un experiment inedit a devenit viral pe TikTok. O tânără a pus sare peste apa în care spăla căpșunile cumpărate și a avut o surpriză de proporții. Astfel, din fructe au început să iasă viermișori. Videoclipul a fost preluat ulterior de mii de utilizatori ai platformei Tik Tok. Multe dintre persoanele care au văzut clipul video devenit viral, au mărturisit că li s-a tăiat pofta de mâncare.

Utilizatorii au făcut și un hashtag după ce au vizionat acest videoclip, #strawberrybugs.  Videoclipul a înregistrat aproximativ 15 milioane de vizualizări în doar câteva săptămâni.

Mulți internauți au catalogat această experiență ca fiind una terifiantă. Pe de altă parte, oamenii de specialitate sunt de părere că această experiență este una cât se poate de normală, prezența viermilor sau a păienjenilor în fructe fiind obișnuită.

Dacă obişnuieşti să mănânci produse proaspete, precum fructe, legume sau verdeţuri, e foarte posibil să înghiţi şi aceşti gândăcei sau viermi. Noi, entomologii, glumim câteodată şi spunem: Hei, un pic de proteină nu are ce strică. Dar aceştia sunt inofensivi şi nu cauzează probleme gastrointestinale”, spune Greg Loeb, care este entomolog şi profesor la Universitatea Cornell din New York.

 

Acele de cusut din căpșuni

 

Dacă astfel de experiențe sunt comune, în urmă cu doi ani, acele de cusut găsite în căpșuni au stârnit revolta oamenilor. În 2018, în întreaga lume s-a aflat despre căpșunile contaminate cu ace de cusut din Australia. Din păcate, astfel de situații apar din ce în ce mai des în ultimii ani.

Ministrul Sănătății din Australia de la acea vreme, a cerut ca fenomenul cu acele de cusut găsite în căpșuni să fie atent investigat. Acele găsite puteau produce afecțiuni grave celor care le consumau.,,Este o infracțiune perfidă și un atac asupra oamenilor”, a declarat acesta.

Statul Queensland oferea atunci chiar şi o recompensă în valoare de 100.000 de dolari australieni oricui reușea să ofere informații care să ajute la prinderea vinovatului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: