Redactia.ro
Home » Stil de viață » A pus un burete de spălat vase în frigider şi a rămas ULUITĂ. Acest truc i-a schimbat, pur şi simplu, viaţa. Tu îl ştii?

A pus un burete de spălat vase în frigider şi a rămas ULUITĂ. Acest truc i-a schimbat, pur şi simplu, viaţa. Tu îl ştii?

Rolul esențial al butonului secret din frigider! Cum poți preveni gheața, condensul și mirosurile neplăcute? Puțini știu de existența lui

Gospodinele din România se ajută între ele. Acest truc vine de la o casnică inspirată, care a descoperit ce se întâmplă dacă laşi un burete de vase în frigider și aștepți până a doua zi.

Se întâmplă ca atunci când punem legumele în frigider, în sertarul lor special, să avem probleme cu ele a doua zi de dimineață. Și aici nu ne referim la faptul că s-ar putea strica sau căpăta un miros neplăcut.

Buretele păstrează legumele proaspete

Conform gospodinelor, tot ce trebuie să faci este să pui unul sau doi bureți de vase pe fundul sertarului. Apoi, peste el, vei adăuga legumele sau fructele în cauză.

La ce folosesc acești bureți? Suprafața lor va absoarbe excesul de apă din alimente, prelungindu-le viața. Astfel, umiditatea excesivă va dispărea, iar tu te vei putea bucura de legume și fructe proaspete din nou.

Buretii se aşază în partea inferioara a sertarului de legume şi fructe din frigider. Tot ce vor face este sa absoarba umezeala suplimentară din sertar, extinzând astfel durata de conservare a fructelor şi legumelor dumneavoastră!

Pentru ca legumele și fructele să fie proaspete mai mult timp, experții spun că este necesar să le punem în compartimente separate. De ce? Pentru că fructele și legumele se strică unele pe celelalte dacă se suprapun.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: