Redactia.ro
Home » Sport » AC Milan, nou contract pentru Ibrahimovic! Câți bani ar primi suedezul

AC Milan, nou contract pentru Ibrahimovic! Câți bani ar primi suedezul

Zlatan Ibrahimovic, Zlatan Ibrahimovic casa de pariuri, Ibrahimovici contract

Zlatan Ibrahimovic este la un pas de a semna prelungirea contractului cu AC Milan. Chiar dacă are 39 de ani, italienii nu vor să renunțe la internaționalul suedez.

AC Milan vrea să-și ofere un contract pe încă un an iar salariul va fi de 7 milioane de euro. Suedezul va împlini 40 de ani, dar nici nu se gândește la retragere. În zilele următoare, impresarul acestuia va ajunge în Italia pentru a negocia cu șefii echipei noul contract. În acest sezon, Zlatan Ibrahimovic a fost unul dintre cei mai buni jucători ai italienilor. A marcat de 17 ori în 25 de meciuri și și-a ajutat echipa să ajungă pe locul doi în Serie A.

Scandalul care ar fi putut să-i încheie cariera

În urmă cu aproape o săptămână, internaționalul suedez, a fost implicat într-un adevărat scandal, după ce presa scandinavă a scris că acesta ar fi acționar la o casă de pariuri. În cazul în care s-ar confirma, Ibra ar avea problem mari, pentru că acest lucru este interzis de regulamentele FIFA și UEFA. Potrivit cotidianului Aftonbladet, Zlatan Ibrahimovic ar avea 10% din casa de pariuri Bethard, încă din 2018, printr-o societate pe acțiuni numită Unknown AB. De-a lungul timpului, suedezul a apărut în campanile de promovare ale casei de pariuri. Jurnaliștii susțin că directorul companiei ar fi confirmat că fotbalistul este al patrulea acționar. Bethard a avut un profit de aproape 30 de milioane de euro, în 2019. În cazul în care se va confirma, FIFA ar putea să-l suspende pe atacant trei ani, și să-i aplice și o amendă.
Conform Codului de Etică din regulamentele FIFA și UEFA, fotbaliștii nu au dreptul să participe la astfel de activități. În plus Ibrahimovic ar fi încălcat deja regulile. A revenit la naționala Suediei, după cinci ani și a jucat
meciurile cu Georgia (1-0) și Kosovo (3-0), care se aflau în oferta casei de pariuri.

“Nu am vorbit cu Zlatan Ibrahimovic despre acest lucru. Prefer să nu fac speculații despre posibilele sancțiuni, dar vom încerca să obținem clarificări de la FIFA”, a spus secretarul general al Federației Suedeze de Fotbal, Hakan Sjostrand.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: