Redactia.ro
Home » Homepage » Accident grav pe Valea Oltului: Nouă persoane au fost rănite

Accident grav pe Valea Oltului: Nouă persoane au fost rănite

accident

Accident grav pe Valea Oltului. Nouă persoane au fost rănite după ce un microbuz s-a izbit marți dimineață, la ora 04.00, într-un cap de pod de pe DN7, în județul Sibiu.

Șoferul unui microbuz de transport persoane a pierdut controlul volanului și a intrat într-un cap de pod pe Valea Oltului, în localitatea Lazaret.

Victimele au fost transportate la spital

În urma accidentului, șoferul microbuzului și alte opt persoane au fost rănite. La locul accidentului rutier au ajuns rapid echipajele de prim ajutor.

Supraviețuitorii din clubul Colectiv cer decontarea pe viață a tratamentelor de care au nevoie

„Pe Drumul Național 7, la kilometrul 243+850, zona Lazaret, șoferul unui microbuz de transport persoane condus spre Vâlcea pierde controlul direcției de deplasare și a intrat in coliziune cu un cap de pod. Șoferul, în vârstă de 46 de ani, sibian, și cei 8 pasageri, adulți, au fost transportati la spital. Se fac cercetari pentru stabilirea cauzei producerii accidentului”, a declarat Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, potrivit sibiu100.ro.

S-a intervenit cu mai multe autospeciale

ISU Sibiu a intervenit cu patru echipaje SMURD, o autospecială de transport victime multiple, un echipaj de descarcerare și o autospecială de stingere cu apă și spumă.

„În eveniment au fost implicate nouă persoane adulte, opt bărbați și o femeie, cu vârstele cuprinse între 25 și 60 de ani, cărora li s-au acordat îngrijiri medicale.

Echipajele SMURD și autospeciala de transport victime multiple au transportat la Unitatea de Primire Urgențe Sibiu șapte persoane, șase bărbați și o femeie, dintre care șase conștiente, cu diverse traumatisme și un bărbat inconștient”, a spus Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Accident pe Transfăgărășan. Un bărbat a murit

Ambulanța Sibiu a intervenit de asemenea cu două echipaje la locul evenimentului rutier.

„Serviciul de Ambulanță a transportat la Unitatea de Primire Urgențe două persoane. Este vorba despre un bărbat de 60 de ani care prezenta un traumatism la un picior și un alt bărbat cu traumatism la un picior și fractură de piramidă nazală”, au precizat reprezentanții Ambulanței Sibiu.

Se fac cercetări pentru stabilirea cauzei producerii accidentului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: