Redactia.ro
Home » Sport » Accidentare oribilă! Elvir Koljic, fractură de peroneu

Accidentare oribilă! Elvir Koljic, fractură de peroneu

Elvir Koljic, Universitatea Craiova, Poli Iasi,

Bosniacul Elvir Koljic a suferit o accidentare oribilă la meciul Universitatea Craiova – Poli Iași, scor 1-0. A fost dus direct la spital unde s-a aflat că a suferit o fractură de peroneu.

În minutul 36 al meciului, Ovidiu Mihalache l-a faultat foarte dur pe Koljic. Bosniacul a căzut direct la pământ și a început să urle de durere. Medicii au intervenit imediat și au fost nevoiți să-i taie gheata pentru a-i acorda îngrijirile medicale. Ajuns la spital verdictul a fost dur. Fractură de peroneu chiar deasupra gleznei.

„S-a auzit o trosnitură și am sperat să fie impactul dintre ghete, nu oasele jucătorului nostru. Păcat. Era într-un moment foarte bun, păcat pentru el, păcat pentru noi, ca echipă, pentru conducere, pentru că era un jucător urmărot de mai multe cluburi, e un jucător pentru care existau mai multe oferte și nu în ultimul rând, e un jucător esențial în angrenajul nostru”, a declarat Marius Constantin.

Președintele oltenilor, Sorin Cârțu îi acuză pe Mihalache.

„El, când face asemenea lucru, sigur că nu vrea să îi rupă piciorul, dar își marchează teritoriul și arată cine e jupânul. Aia face și o face intenționat. Am 45 de ani de fotbal și golăneli din astea ca ale lui Mihalache am văzut multe”, a declarat Sorin Cârțu la Digi Sport.

Ovidiu Mihalache e șocat după faultul comis

Jucătorul celor de la Poli Iași a fost de-a dreptul șocat când a văzut ce s-a întâmplat după ce l-a lovit pe bosniac.

„Nici cea mai mică intenție n-am avut să-l lovesc. M-am dus fix pentru a câștiga duelul. Am 35 de ani, n-am lovit în viața vieții mele pe nimeni. E al doilea roșu pe care îl iau în carieră. Îmi pare rău. Am stat și m-am uitat de zeci de ori la reluări și îmi pare foarte rău. E foarte urât când ești accidentat, mai ales fractură. Îmi cer scuze în fața lui, în fața familiei lui. Știu cât de greu e să ai fractură, să stai 4-5 luni. Chiar n-am cuvinte. Îmi pare foarte rău. O să-l sun. Scuzele mele sunt în van acum, nici nu știu cum să procedez la astfel de momente. Credeți-mă că, după ce am luat roșu, nici nu m-am mai uitat la meci, am stat în vestiar și după am mers la autocar. Chiar îmi pare rău de Koljic, eu puteam să iau 10-15 roșii. Primează sănătatea”, a spus jucătorul celor de la Poli Iași.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: