Redactia.ro
Home » Monden » Adela Popescu este însărcinată a treia oară! Prezentatoarea PRO TV a dat vestea

Adela Popescu este însărcinată a treia oară! Prezentatoarea PRO TV a dat vestea

GALERIE FOTO (2) Adela Popescu este însărcinată a treia oară!

Adela Popescu este însărcinată a treia oară! Adela Popescu și Radu Vâlcan formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi au împreună doi băieti, pe nume Andrei și Alexandru, iar acum vedeta este însărcinată cu cel de-al treilea copil.

Adela Popescu este însărcinată a treia oară! Prezentatoarea PRO TV a dat vestea

Adela Popescu este însărcinată a treia oară! Viața Adelei Popescu s-a schimbat complet de când a devenit mămică. Prezentatoarea Tv este căsătorită cu Radu Vâlcan, iar împreună au doi băieți absolut minunați, Alexandru și Andrei. În trecut, vedeta a declarat că și-ar dori să aibă și al treilea copil, dar nu se simte pregătită pentru o astfel de surpriză. Ei bine, acel moment a venit, deoarece Adela Popescu este însărcinată a treia oară! Vedeta a făcut anunțul în noua ediție a emisiunii Vorbește lumea, pe care o prezintă alături de Cove. „Vom avea un „nepoțel”. E ceva ce nu pot să explic.„, a anunțat bucuroasă Adela. Fratele Adelei, Bobo a intrat în direct în cadrul emisiunii și a felicitat-o pe Adela. „Bravo, Adela! Felicitări„.

În urmă cu câteva zile, fanii vedetei au bănuit că blondina ar fi însărcinată, pentru că de sărbători, Adela a primit un mesaj emoționant din partea mamei lui Radu Vâlcan. Din felicitarea primită de Adela, reiese că familia Vâlcan se mărește. „Anul nou să vă aducă multă, multă sănătate, să vă bucurați de familia voastră frumoasă și unită, de toți cei dragi. Să aveți liniști și pace, respect, răbdare și multă dragoste. Să vă bucurați de tot ce va dat Dumnezeu. Să vină barza cu multă dragoste și să fiți toți cinci sănătoși cu multă dragoste. La mulți ani! Mamaia Ilonka”, este mesajul pe care l-a primit prezentatoarea TV.

Mesajul postat de Adela Popescu

Adela Popescu este însărcinată cu al treilea copil

Adela Popescu și Radu Vâlcan s-au îndrăgostit pe platourile de filmare ale telenovelei ”Iubire şi onoare”. În urmă cu 10 ani, Radu era la începutul carierei sale, în timp ce Adela avea o adevărată experiență în lumea artistică. Într-un interviu, Adela Popescu a declarat că și-au dorit amândoi să-și întemeieze o familie, iar acest lucru s-a îndeplinit. Adela și Radu vor deveni părinți a treia oară. „Ne-am întâlnit într-un moment foarte bun, amândoi ne doream o familie, eram pregătiți pentru a face acest pas. Și, pe lângă asta, când ai un scop comun, indiferent care ar fi (să termini un proiect, să ai o familie), și ambii parteneri își doresc aceleași lucruri, nu are cum să nu iasă. Ăsta e combustibilul care ne ajută să ne îndeplinim scopul: să avem o familie frumoasă, să păstrăm ce e frumos între noi, să ne creștem copiii cât mai bine și mai echilibrat”, a declarat Adela Popescu.

Adela a devenit mamă pentru prima oară în 2016, aducându-l pe lume pe Alexandru. În 2018, pe 10 decembrie, Adela l-a adus pe lume pe Andrei, cel de-al doilea copil al cuplului. La un moment dat, Adela a declarat că își dorește să aibă o fetiță, dar și-a dat seama că a fi mamă de băieți este cea mai adorabilă treabă, pentru că aceștia au un fel unic de a-și iubi mama. „Pe mine nu mă iubește nimeni cum mă iubește Alexandru sau cum reușește Alexandru să își exprime dragostea, îmi dau lacrimile, are câteodată momente când îmi face o declarație de mă topesc pur și simplu”, a declarat Adela Popescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: