Redactia.ro
Home » Monden » Adele este pregătită să devină mamă pentru a doua oară. Ce a dezvăluit despre numele alese pentru copil

Adele este pregătită să devină mamă pentru a doua oară. Ce a dezvăluit despre numele alese pentru copil

GALERIE FOTO (7) Adele vrea să devină mamă a doua oară

Adele este pregătită să devină mamă pentru a doua oară, iar artista a făcut acum și anunțul neașteptat legat de numele pe care le-a ales deja pentru copil.

Viața artistei britanice s-a schimbat total în ultimii ani. A trecut printr-un divorț care a făcut-o să sufere enorm, a slăbit extrem de mult, s-a îndrăgostit iar, a devenit mamă, apoi a revenit în forță cu piese noi adorate de o lume întreagă. În prezent, pare că lucrurile s-au mai așezat pentru Adele, fiindcă este gata să devină mamă a doua oară.

Adele vrea să devină mamă pentru a doua oară

Adele, în vârstă de 25 de ani, și-a exprimat public dorința de a deveni curând iar mamă. După unul dintre show-urile ei din Las Vegas, a început să discute cu fanii ei. Cu această ocazie, a făcut o serie de dezvăluiri emoționante, care i-au luat pe aceștia prin surprindere.

Cântăreața are deja un fiu pe nume Angelo, în vârstă de 10 ani. Băiatul a venit pe lume în timpul căsniciei ei cu fostul soț, Simon Konecki. Divorțul dureros prin care a trecut Adele și despre care a vorbit chiar și în melodiile ei s-a terminat în luna aprilie, anul 2019.

După ce a început o discuție cu fanii, Adele a anunțat că vrea să rămână iar însărcinată. Ba mai mult decât atât, chiar a început deja să facă o listă cu nume pentru cel de-al doilea copil.

Toată scena a fost filmată și postată ulterior pe social media, mai precis pe un cont de TikTok.

„Vreau foarte tare să devin iar mamă în curând. De fapt, am început deja să fac liste cu nume. Când aud unul care îmi place, îl notez în telefon”, a mărturisit Adele, conform Page Six.

Atunci când a fost întrebată de un fac ce nume preferă dintre Spencer și Parker, cântăreața a dezvăluit că îi place Parker, dar nu poate alege între cele două, fiindcă iubitul ei a pus deja varianta Parker pe lista lui de nume pentru bebeluș. În ultimele luni, au apărut zvonuri legate de o potențială despărțire dintre Adele și Rich Paul, dar se pare că acea perioadă grea i-a unit, iar acum cei doi iubiți se simt pregătiți să aducă pe lume un copil.

„Cu siguranță îmi doresc mai mulți copii. Ar fi minunat dacă putea face asta. Dacă nu, îl am pe Angelo. Îmi doresc doar să fiu fericită”, mai dezvăluia Adele într-un interviu, atunci când a fost întrebată cum își vede ea viața în următorii 10 ani.

Iubitul ei, Rich Paul, are și el trei copii din relații anterioare. A devenit tată pentru prima oară la o vârstă fragedă și dezvăluia că își dorește un copil cu Adele și se vede ca un tip de tată foarte calm și răbdător.

Sursă foto: Instagram Adele

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: