Redactia.ro
Home » Monden » Adelina Pestrițu, în pragul disperării. Vedeta și-a dus fiica la spital: ”Ai da tot ce ai pentru sănătatea copilului tău!”

Adelina Pestrițu, în pragul disperării. Vedeta și-a dus fiica la spital: ”Ai da tot ce ai pentru sănătatea copilului tău!”

Adelina Pestrițu a primit un diagnostic neașteptat după o radiografie pulmonară. Ce simptom a trimis-o urgent la medic

Adelina Pestrițu trăiește cea mai grea perioadă a vieții sale. Celebra vedetă a făcut un anunț extrem de trist despre fiica sa, la care nimeni nu se aștepta. Micuța Zenaida a ajuns de urgență la spital, după ce s-a simțit foarte rău în ultimele zile. Fetița este acum sub supravegherea medicilor și mama ei speră că totul se va termina cu bine.

Fiica Adelinei Pestrițu a ajuns la spital

Adelina Pestrițu ne-a obișnuit cu o activitate amplă în mediul online, dar în ultimele zile nu a mai fost deloc la fel de activă. Nu a uitat, însă, de cei care o urmăresc și le-a vorbit despre evenimentele mai puțin plăcute cu care se confruntă acum.

Celebra influenceriță trece prin clipe de groază acum, după ce a apelat la ajutorul medicilor. A publicat o imagine din spital cu care a îngrijorat pe toată lumea. Fanii au început să se gândească la faptul că vedeta are probleme de sănătate, dar adevărul era cu totul altul: fiica ei nu se simțea deloc bine și a ajuns pe mâna medicilor.

Vedeta își ține fanii la curent și a revenit imediat cu explicații. De la Adelina aflăm că trece printr-o perioadă delicată  pentru că fiica ei, Zenaida, se confruntă cu grave probleme de sănătate și este internată în spital. Micuța a avut câteva zile în care i-a fost rău, iar mama ei a decis să apeleze la ajutorul medicilor pentru analize amănunțite.

Zenaida urmează să fie externată

Micuța se află și acum în spital, alături de mama ei. Adelina a optat pentru o clinică privată de renume, unde Zenaida a beneficiat de cele mai bune tratamente și a făcut investigații complexe. Încearcă să fie tare pentru fiica ei și este încrezătoare că toate relele vor trece.

„Când ești părinte, ajungi de la extaz la agonie în mai puțin de o secundă și ai da tot ce ai pentru sănătatea copilului tău. A fost o săptămână grea pentru noi, dar acum totul este stabil. În curând plecăm acasă.

Vă mulțumim din suflet pentru gânduri, mesaje și empatie. Chiar dacă a, fost absentă, am citit mesajele voastre de susținere și chiar v-am simțit aproape”, a spus Adelina Pestrițu pe Instagram.

Zenaida va fi curând externată, după o săptămână foarte grea. Este stabilă acum și poate merge să se recupereze la domiciliu. Influencerița le-a mulțumit tuturor fanilor pentru gândurile bune și tot suportul emoțional pe care i l-au demonstrat.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: