Redactia.ro
Home » Monden » Adevărul despre divorțul Andei Adam. Artista a spus totul

Adevărul despre divorțul Andei Adam. Artista a spus totul

Adevărul despre divorțul Andei Adam. Artista a spus totul

Perioada pandemiei este extrem de grea, iar acest lucru se vede inclusiv în relațiile de cuplu, care în acest moment trec prin adevărate teste de relație. Acesta este și cazul cântăreței Anda Adam, despre care s-a zvonit că ar divorța de soțul ei, Andrei Nicolescu.

Suspiciuni de divorț

Vedeta și-a șters toate pozele de pe contul de Instagram în care apărea alături de soțul ei, așa că curioșii imediat și-au pus întrebarea dacă nu cumva artista a divorțat.

Mai mult, atunci când au observat că nu mai poartă nici verigheta pe deget, oamenii au început să creadă că ceva este, într-adevăr, în neregulă cu căsnicia artistei.

Pentru a pune capăt acestor informațiile, Anda Adam a decis să vorbească public despre relația sa și despre aceste zvonuri legate de despărțire.

Adevărul despre divorțul Andei Adam

Astfel, pentru a lămuri pe toată lumea în privința relației sale cu Andrei Nicolescu, Anda Adam a mărturisit că lucrurile nu sunt așa de roz în relația ei, de vină fiind pandemia de coronavirus. Artista a spus, totodată, că dacă va fi cazul de așa ceva, va anunța ea și nu se va ascunde.

„Nu am cum să intru în detalii despre ce s-a scris (n.r. divorț). Mereu am fost un om care și-a asumat lucruri și nu s-a ascuns. Nu am de ce să mă feresc. Atunci când eu o să pun pe rețelele de socializare că am făcut asta, atunci chiar am făcut-o.

Nu o să vin niciodată să dau detalii despre viața mea intimă. Nu sunt genul care să îmi spăl rufele în public. Nici când am fost provocată nu am dat curs unor speculații. M-a sunat lumea să mă întrebe dacă am divorțat. Ca să concluzionez, când voi pune pe rețelele de socializare că nu mai formez un cuplu, atunci să credeți. Toată lumea se mai ceartă, mai ales în perioada asta de autoizolare”, a declarat Anda Adam, potrivit cancan.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: