Redactia.ro
Home » TV » Adevărul despre relaţia lui Cornel Ilie cu Lidia Simion. Prima reacţie a lui Răzvan Simion

Adevărul despre relaţia lui Cornel Ilie cu Lidia Simion. Prima reacţie a lui Răzvan Simion

Lidia Buble și Cornel Ilie

Răzvan Simion a transmis primul mesaj după ce au apărut zvonuri că între fosta lui iubită, Lidia Buble, și Cornel Ilie ar exista o scânteie. Aceștia din urmă au lansat împreună o piesă nouă, iar în videoclip cei doi joacă atât de bine rolurile unor îndrăgostiți încât oamenii chiar au început să creadă că exista ceva între ei doi! Iată care a fost reacția lui Răzvan Simion.

Ce a spus Răzvan Simion despre relația dintre Lidia Buble și Cornel Ilie

Lidia Buble și Cornel Ilie de la Vunk au lansat împreună o piesă, al cărei videoclip îi arată în ipostaze destul de tandre, cu priviri pătrunzătoare și atingeri demne de niște adevărați iubiți. Astfel, fanii au început să se întrebe dacă între cei doi există ceva mai mult decât o relație de prietenie, pentru că și versurile melodiei pe care o cântă cei doi artiști împreună ar sugera așa ceva.

Chiar dacă s-au despărțit în urma unei relații de cinci ani, Răzvan Simion este în continuare managerul cântăreței, ca la început. Acesta chiar a postat o fotografie pe contul său de Instagram cu Cornel Ilie și Lidia Buble în timp ce interpretau cea mai nouă piesă a lor și a scris mesajul „Va fi un hit!”, semn că susține acestă colaborare.

Adevăratul motiv al despărțirii dintre Răzvan Simion și Lidia Buble

Răzvan Simion și Lidia Buble au pus capăt unei relații de cinci ani de zile, iar motivul ar fi religia. Lidia Buble voia ca Răzvan să se convertească și să devină penticostal.

„Ei au început să vorbească încă din primele luni de relație despre copii, despre posibilitatea ca el să se boteze în religia penticostală. Numai că anii au trecut, iar Răzvan nu a făcut niciun pas. Totul a rămas la stadiul de vorbe, de planuri. Nu făcea nimic concret în acel sens, deși Lidia i-a tot bătut apropouri. Pur și simplu lui îi convenea situația în care se afla.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: