Redactia.ro
Home » Știri » Adrian Mutu a fost victima hackerilor. Ce mesaj au postat hackerii

Adrian Mutu a fost victima hackerilor. Ce mesaj au postat hackerii

GALERIE FOTO (5)

Adrian Mutu a intrat în vizorul hackerilor. Briliantul a anunțat, în urmă cu puțin timp, că pagina sa de Facebook a fost spartă și că toate postările postate pe cont, în ultimul timp, nu îi aparțin. 

 

Ce au postat hackerii

Hackerii au luat cu asalt, în utlima vreme, paginile persoanelor publice, fiind, de altfel,și principalele lor ținte.

În urmă cu puțin timp, selecționerul Adrian Mutu a anunțat pe Instafram că pagina lui de Facebook a fost spartă, dar că acum nu își mai poate accesa contul.

,,Pagina mea FB a fost spartă ! Aşa că, toate postările din ultimile ore nu-mi aparțin ! Report vă rog”, a fost mesajul transmis de Adrian Mutu.

„Proces minunat de abilitate de fabricare a produselor din sticl㔄Trăind sub același cer, dar suntem diferiți” şi „Ea este o eroină, a salvat cu succes broasca țestoasă”, sunt doar câteva dintre titlurile ultimelor postări, însoțite de clipuri video, care apar pe pagina de Facebook a lui Adrian Mutu.

Astfel, pagina de Facebook a fostului fotbalist a fost acaparată de videoclipuri care nu au legătură cu activitatea sportivă, cu viața sau cu hobby-urile sportivului.

 

 

Artiștii cad pradă hackerilor

Tot mai mulți artiști sunt victimele hackerilor, în ultima perioadă.

Alina Eremia a trecut prin momente dificile, după ce i-a fost spart contul de Instagram. Cum artista primește zilnic sute de mesaje pe conturile de socializare și nu are timpul necesar să răspundă la ele, hackerii s-au gândit să îi ofere o mână de ajutor. Artista a povestit cum i-a fost spart contul, iar hackerii trimiteau mesaje în numele ei.

Vedeta și-a recuperat contul, la scurt timp de la producerea incidentului, și și-a schimbat imediat și parola. Mai mult, cântăreața a decis să își schimbe parola și pentru celelalte pagini de socializare ale sale, imediat ce a aflat că acest lucru este recomandat tot timpul. Artista i-a sfătuit pe fani să facă același lucru.

„Specialiștii recomandă să îți schimbi parola o dată la două luni. La toate conturile. E un sfat foarte bun, având în vedere că am fost victima unui atac cibernetic.”, a povestit Alina Eremia, într-un InstaStory.

Alina Eremia a ținut să le precizeze fanilor că hackerii s-au aflat în spatele mesajelor la care vedeta ar fi răspuns.

„Da, cineva s-a logat pe Instagram-ul meu și a început să răspundă oamenilor. Noroc că era relativ pașnic, adică a răspuns frumos, n-a răspuns urât. Cu toate astea nu e chiar ok. Adică mi se pare puțin deplasat. Cine a avut această inițiativă să n-o mai facă și a doua oară. Am schimbat parola. Am asigurat contul. Nu e fun (amuzant) să te trezești că ai răspuns unor oameni și, de fapt, n-ai răspuns tu. So, stop that! (Așada, opriți-vă cu asta!)”, a mai precizat Alina Eremia tot pe InstaStory.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: