Redactia.ro
Home » Știri » Adrian Năstase a dat cărțile pe față! Cine este, de fapt, mătușa Tamara

Adrian Năstase a dat cărțile pe față! Cine este, de fapt, mătușa Tamara

Adrian Năstase, fostul premier al României, a oferit noi detalii, marți seară, despre unul dintre subiectele controversate din cariera sa politică, mătușa Tamara. Mătușa Tamara a devenit și numele unui al treilea dosar al lui Adrian Năstase, în care a fost anchetat și achitat, deopotrivă.

Cine este  mătușa Tamara

Mătușa Tamara, unul dintre subiectele care a stârnit controverse în perioada când Adrian Năstase era premier al României și, totodată, unul dintre subiectele care a devenit numele unui dosar al fostului lider PSD, a fost readus în discuție. Adrian Năstase a oferit, marți seară, la Kanal D, noi detalii despre cine este, de fapt, mătușa Tamara.

Adrian Năstase a fost prim-ministrul țării în perioada 2000-2004. Se spune că în acest mandat el și-a strâns averea cu ajutorul mătușii Tamara, o fostă profesoară de 90 de ani. Drept urmare, aceasta a devenit și numele celui de-al treilea dosar din cariera de politician a lui Adrian Năstase, în care a fost anchetat și achitat. Mătușa Tamara era ruda soției fostului social-democrat și a cumpărat mai multe terenuri, imobile și obiecte de artă pe care i le-a lăsat moștenire acesteia. În cadrul emisiunii ”40 de întrebări”, de la Kanal D, Adrian Năstase a spus cine a fost mai exact, femeia, care s-a stins din viață.

”Mătușa Tamara pe care foarte mulți o invocă și eu nu am ce să le spun decât să meargă să se întâlnească cu ea cât mai curând, s-a născut la Tbilisi, într-o familie foarte bogată. Ea a plecat cu toată familia pe vremea sovieticilor, cu toate bijuteriile pentru că toată averea au pus-o în astfel de obiecte. Chiar dacă era profesoară, istoria ei este una destul de spectaculoasă. Ea s-a gândit să cumpere câteva parcele de teren, care nici măcar nu sunt senzaționale. Nu au fost afaceri extraordinare, dar era suculent subiectul. Noi am îngrijit-o până când s-a prăpădit, o femeie extraordinară, profesoară de o mare calitate. Da, era ruda soției mele”, a povestit Adrian Năstase despre mătușa Tamara.

Cine e adevărata mătușa Tamara? Adrian Năstase, dezvăluiri în emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai” VIDEO - Stirile Kanal D

Foto: mătușa Tamara

Cine este mătușa Aurelia

Nu doar mătușa Tamara a intrat în atenția presei, ci și mătușa Aurelia, sora mamei soției lui Adrian Năstase, Dana Năstase. Mătușa Aurelia, la cei 85 de ani, devenise proprietara a două apartamente: unul într-o vilă din Predeal și unul în Capitală. Adrian Năstase a explicat, tot în cadrul emisiunii ”40 de întrebări” cine a fost și mătușa Aurelia.

”Aurelia Zachir, era sora bunicii soției mele. O femeie cu o istorie absolut extraordinară. Soțul ei, Omer, a fost prizonier de război în Uniunea Sovietică. Mătușa Aurelia, de fiecare dată când auzea că vine un tren cu refugiați care fuseseră eliberați din Uniunea Sovietică, se ducea la gară să-și aștepte soțul, deși i se spusese că a murit. Într-un final, el a venit și s-au întâlnit pe peron. O poveste incredibilă, iar cu banii e o poveste pe care o pot explica dar nu am timpul necesar acum”, a mai spus Adrian Năstase despre una din rudele sale bogate.

În august 2014, Adrian Năstase a fost eliberat din închisoare, dar condiționat. El nu mai poate ocupa nicio funcție de demnitate publică.

ADRIAN NASTASE A FOST ELIBERAT - Stirileprotv.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: