Redactia.ro
Home » Știri » Adriana Trandafir, declarații șocante după ce a fost infectată cu COVID-19: „Am fost sigură că am să mor”

Adriana Trandafir, declarații șocante după ce a fost infectată cu COVID-19: „Am fost sigură că am să mor”

Adriana Trandafir, despre coronavirus

Adriana Trandafir a vorbit despre momentele prin care a trecut după ce a fost testată pozitiv cu coronavirus. Actrița a povestit cu lacrimi în ochi ce simptome a avut și cum a reușit să treacă prin aceste clipe cumplite.

Adriana Trandafir, despre cum a contactat virusul COVID-19

Marea actriță Adriana Trandafir a vorbit într-un interviu acordat jurnalistului Mihai Gâdea prin despre momentele dureroase prin care a trecut după ce a fost infectată cu COVID-19.

Vedeta a explicat ce simptome a avut și cum și-a dorit să moară în unele momente. Totodată, actrița a menționat că nu i-ar fi părut rău să moară, pentru că se consideră o persoană fericită și împlinită.

Conform acesteia, a filmat pe emisiune Te cunosc de undeva, iar câteva zile mai târziu a fost invitată la Chefi la cuțite. Atunci a fost momentul în care Adriana a simțit primul simptom.

Am simţit că mi-e frig – şi la Marcel tot aşa a debutat – şi le-am spus să închidă aerul condiţionat. Am mers noaptea acasă, am mâncat o felie de pepene rece şi, de atunci, a debutat simptomatologia cu un inconfort la gât – ceea ce pentru mine nu este nimic grav pentru că fac foarte des lucruri de-astea – cu o senzaţie de roşu în gât. Era aşa o jenă pe care o am de fiecare dată când poate vorbesc mai mult, când poate țip.”, a povestit actrița.

Adriana Trandafir a stat șase săptămâni în spital

Adriana Trandafir în vârstă de 64 de ani a declarat că în scurt timp a observat că nu mai are gust și miros, iar starea ei se înrăutățea pe zi ce trecea.

După ce a încercat să se trateze singură, actriță și-a dat seama că se află în stare gravă și trebuie să meargă la spital.

Voiam să mă fac bine pentru familia mea, pentru copiii mei în primul rând. Dar m-am gândit și la cei care nu au familie și copii, oare ce a contat, care e perspectiva lor. Vrei să te faci sănătos, vrei să te ierte Dumnezeu de toate păcatele și te juri lui Dumnezeu că dacă te scapă de asta o să devii mai bun, mai blând, mai iertător, mai înțelegător, mai puțin muncitor, să te iubești mai mult”, a declarat Adriana Trandafir.

Mai multe vedete de la Antena 1 au fost confirmate cu coronavirus după ce au filmat pentru emisiunea „Te cunosc de undeva”. Marcel Pavel s-a aflat printre vedetele care au avut o formă mai gravă de infecție, motiv pentru care a stat mai multe săptămâni în spital.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: