Redactia.ro
Home » Monden » Adriana Trandafir, mărturisiri șocante după infectarea cu COVID-19: „M-am rugat la Dumnezeu să mă ia”

Adriana Trandafir, mărturisiri șocante după infectarea cu COVID-19: „M-am rugat la Dumnezeu să mă ia”

Adriana Trandafir, mărturisiri șocante după infectarea cu COVID-19

Adriana Trandafir a trăit în urmă cu câteva luni printr-o perioadă dificilă după ce a fost infectată cu coronavirus. Actrița a fost internată în spital aflându-se în stare gravă. După această perioadă, vedeta a povestit drama ei și cum s-a luptat pentru viața sa.

Adriana Trandafir, mărturisiri șocante după infectarea cu COVID-19: „M-am rugat la Dumnezeu să mă ia”

Adriana Trandafir a fost testată pozitiv cu noul coronavirus în luna iulie, după ce a contactat virusul în timpul filmărilor pentru emisiunea Te cunosc de undeva. Actrița în vârstă de 64 de ani a fost internată la spital. Atunci, vedeta nu a făcut nicio declarație în presă despre starea sa de sănătatea. Aceasta a stat în spital mai multe săptămâni, timp în care s-a luptat să supraviețuiască. La patru luni distanță, actrița a vorbit la Acces Direct despre acea perioadă, mărturisind ce a trăit pe patul de spital.

A fost o experienţă pe care Dumnezeu mi-a dat-o pentru că am putut să o duc, pentru că a trebuit să trec prin asta pentru a învăţa multe lecţii pe care nu le ştiam până acum. Nimic nu o sa fie cum a fost odată. Oamenii sunt speriaţi, debusolaţi. Nu mai ştii de ce, când şi de cine să te fereşti. Ne este frică. Nici în curtea mea nu am ieşit, a povestit Adriana.

Adriana Trandafir, despre lupta cu COVID-19

Conform acesteia, în cele șase săptămâni în care a stat internată în spital, Adriana și soțul său a fost vizitați doar de fiul lor.”M-am gandit la ce e mai rău, cum ar fi fost ca fiica mea să se trezească cu două coşciuge în faţa porţii”, a dezvăluit ea. Totodată, actrița a mărturisit vizibil emoționantă că a fost o adevărată luptă pe viață și pe moarte. Cu toate că nici ea nu crezut la început că acest virus există, vedeta a realizat că acesta se află printre noi și ucide mii de oameni. „M-am rugat la Dumnezeu să mă ia, la cât de rău era, la mine s-au adunat toate simptomele. Eu nu ştiam, credeam că e o simplă răceală, nu aş fi crezut niciodată că acesta va fi diagnosticul'”, a spus Adriana Trandafir.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: