Redactia.ro
Home » Știri » ALDE îşi desemnează astăzi candidatul la prezidenţiale

ALDE îşi desemnează astăzi candidatul la prezidenţiale

ALDE îşi desemnează astăzi candidatul la prezidenţiale

ALDE îşi alege, miercuri, candidatul la alegerile prezidenţiale. Varujan Vosganian a anunţat că partidul îl va desemna pe Călin Popescu Tăriceanu candidat pentru un mandat la Cotroceni, după ce social-democraţii au ales-o pe Viorica Dăncilă prezidenţiabilul PSD.

Partidul Alianţa Liberalilor şi Democraţilor se reuneşte, marţi, în şedinţele Biroului Politic Executiv (BPEx) şi Delegaţia Permanentă Naţională (DPN), pentru a-şi alege candidatul la prezidenţiale. Evenimentul are loc la Parlament.

Varujan Vosganian a declarat că. ALDE mai mult ca sigur îl va desemna pe Călin Popescu Tăriceanu candidat la prezidenţiale, după ce. PSD a desemnat-o pe Viorica Dăncilă pentru un mandat la Cotroceni. El a precizat că este mirat de faptul că Dăncilă vorbeşte despre responsabilitate, în condiţiile în care PSD a încălcat procedura desemnării prezidenţiabilului.

ALDE îşi desemnează astăzi candidatul la prezidenţiale

Vicepreşedintele ALDE a adăugat că guvernarea va merge mai departe, însă partidul şi-a pierdut încrederea în partenerul de coaliţie.

În opinia deputatului ALDE. Viorica Dăncilă a intrat într-o competiţie pentru prezidenţiale fără a fi legitimită de vreun sondaj de opinie.

Viorica Dăncilă a fost desemnată, marţi de către social-democraţi, să fie candidatul PSD la alegerile prezidenţiale.

Citește și: Contul Simonei Halep a fost spart de hackeri! “Am nevoie de 500 de dolari”