Redactia.ro
Home » Știri » Alertă de vreme rea. Sunt așteptate ninsori și lapoviță

Alertă de vreme rea. Sunt așteptate ninsori și lapoviță

Alertă meteorologică: Un ciclon mediteranean aduce ninsori și ploi abundente în România

Alertă de vreme rea. ANM anunță că vremea se va răci în următoarele zile. Astăzi, vremea se răcește simțitor. În aproape toată țara va fi înnorat și va ploua, mai abundent prin sud-estul țării.

Alertă de vreme rea. Sunt așteptate ninsori și lapoviță

Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie , sâmbătă vremea va fi închisă și rece, va ploua în sud-est, nord-vest și la munte, iar noaptea ploile vor cuprinde majoritatea zonelor.

Duminică, va ploua în nord, centru, la deal și munte. Câova stropi de ploaie vor veni și în restul țării, și la peste 150 de metri, vor fi ninsori și lapoviță.

De asemenea, luni, vremea va fi la fel de rece. Atmosfera va fi schimbătoare, cu ploi sporadice, mai ales în nordul țării și condiții de lapoviță și ninsoare la munte.

Alertă de vreme rea. Vremea în Moldova

În Moldova sudică și nordul Munteniei, temperaturile vor fi cu 15 grade mai mici față de zilele trecute. Nori vor acoperi cerul, și va ploua foarte des, iar vântul va bate insistent. În nordul Moldovei și în Bucovina, soarele va ieși la suprafață puțin, dar pe tot restul zilei, vremea va fi înnorată. Maximele nu vor trece de 14 grade.

Vremea în Transilvania și Maramures

Nu va ploua, dar temperaturile rămân modeste și vor fi maxime de 16 grade pe la amiază. În Transilvania, vremea se va răci vineri, va ploua și va fi înnorat. De asemenea, temperaturile vor coborâ și pe crestele Olteniei și vremea va deveni rece. Va ploua din când în cândși vântul va agita atmosfera.

Vremea în București

În Capitală, vremea se răcește vineri, iar maximele vor ajunge la 14 grade. Va fi o vreme neplăcută, vânt activ și mai multe reprize de ploaie. Sâmbătă, vremea va fi la fel de rece, iar maxima se va opri pe la 16 grade Celsius.

Duminică, vremea se va schimba, vor fi condiții de ploaie slabe și vântul va fi mai intens spre seară. Vremea luni, va fi un pic mai călduroasă cu maxime de 17 grade Celsius.

Citeste si:Atac la sediul Poliției din Paris. Polițistul care și-a ucis colegii se convertise la islam

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: