Redactia.ro
Home » Știri » Alertă meteo! Frigul pune stăpânire pe România în următoarele zile! Până vineri, vremea se schimbă total

Alertă meteo! Frigul pune stăpânire pe România în următoarele zile! Până vineri, vremea se schimbă total

Frigul pune stăpânire pe România în următoarele zile! Până vineri, vremea se schimbă total

A fost emisă o alertă meteo ANM! Meteorologii anunță schimbări drastice ale vremii în următoarea perioadă. Schimbările termice vor fi resimțite în Capitală. 

Frigul pune stăpânire pe România în următoarele zile

Afost emisă, în jurul orei 12:00, o nouă avertizare prin care se anunță schimbări ale vremii. Schimbările termice vor fi resimțite în Capitală, dar și în anumite zone din țară. Luna aprilie nu aduce temperaturi ridicate iar ploile și ninsorile, pe alocuri, își vor face resimțită prezența.

Alertă meteo! Conform prognozei speciale emise de ANM, începând de astăzi și până la finalul acestei săptămâni, Capitala va fi mai rece. Temperaturile, spune ANM, vor ajunge până la 11 – 13 grade Celsius.

În același interval bucureștenii vor avea parte și de precipitații și descărcări electrice. Precipitațiile își vor face simțită prezența din această noapte, iar acumulările de precipitații vor fi semnificative. Vântul va bate, tot din această noapte, iar valorile minime vor fi între 7 și 8 grade.

Alertă meteo ANM.  În capitală vremea se va răci și mai mult începând de mâine, 14 aprilie, ajungând la maxime de 11- 13 grade. Aproape pe tot parcursul zilei de mâine cerul va fi noros și cu riscul unor noi fenomene de precipitații. Valorile termice vor fi scăzute până vineri, inclusiv, iar minimele nopții ajung la  3-4 grade.

Cum va fi vremea în restul țării

Alertă meteo! În noua atenționare meteo de astăzi ANM anunță schimbarea vremii și în restul țării. Vor apărea precipitații moderate cantitativ, intensificări ale vântului, și vreme deosebit de rece în nord-vestul și centrul țării. Tot de astăzi și până mâine seară vor fi averse de ploaie și descărcări electrice în restul teritoriului.

În Transilvania şi în Maramureş vor fi ploi, dar şi perioade cu lapoviţă și ninsoare. Fenomenele vor apărea cu precădere în noaptea de miercuri spre joi și în cea de joi spre vineri. Pe alocuri și temporar se va depune și strat de zăpadă. Precipitațiile mixte se vor semnala și în zonele deluroase din restul țării în aceeași perioadă.

”Alertă meteo ANM.  Intensificări temporare ale vântului, cu viteze în general de 45-55 km/h, vor fi în majoritatea regiunilor, îndeosebi în sud și sud-est, cu până la 60…65 km/h în Oltenia, amplificând senzația de rece.Valorile termice diurne ce se vor înregistra miercuri și joi vor caracteriza o vreme deosebit de rece pentru mijlocul lunii aprilie”, se spune în atenționarea ANM de astăzi.

Deși suntem în aprilie, la munte va ninge, anunță ANM, și se va depune un strat consistent de zăpadă. Va ninge preponderent la altitudini de peste 1500 m în Carpaţii Meridionali şi de carpații de Curbură. Tot aici vântul va bate la rafală cu viteze de până la 70-80 km/h și va fi viscol.

Conform predicțiilor ANM, nici începutul săptămânii viitoare nu va suferi îmbunătățiri ale temperaturilor, acestea rămânând la valori sub cele normale ale acestei perioade din an.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: