Redactia.ro
Home » Știri » Alertă meteo! Cod Galben de ceață în 11 județe. Ce zone sunt afectate

Alertă meteo! Cod Galben de ceață în 11 județe. Ce zone sunt afectate

Cod Galben de ceață în 11 județe

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis marţi mai multe atenţionări Cod galben de ceaţă densă şi vizibilitate redusă, valabile în 11 de judeţe.

Ce zone sunt afectate

Potrivit ANM, 11 județe vor fi afectate de ceața densă și vizibilitate redusă. Codul Galben emis de administrația de meterologie va ține până marți, 1 decembrie, ora 23:00.

Astfel, până la ora 23:00, în judeţele Argeş, Călăraşi, Giurgiu, Ilfov, Teleorman, Dâmboviţa, Gorj, Olt, Dolj, Vâlcea şi Mehedinţi se va semnala ceaţă, care determină reducerea vizibilităţii sub 200 de metri şi izolat sub 50 de metri, scrie Agerpres.

Cum a fost vremea în prima zi de iarnă

În ziua de marți, 1 decembrie, vremea a fost mai rece ca de obicei. Putem spune că iarna și-a intrat în drepturi, având în vedere că în mai multe zone ale țării a nins și s-a depus un staturi de zăpadă. De asemenea, temperaturile au scăzut în mai multe orașe din țară la finalul săptămânii trecute. Astfel, meteorologii au anunțat că vremea se va menține rece la nivelul întregi țări, mai ales dimineața și pe timpul nopții. Totodată, în zonele extracarpatice, în ziua de marți va apărea ceața și chiciura.

Marți bucureștii au avut parte de o vreme rece. Atât dimineața, cât și noaptea există șanse să apară ceața, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor situa între 0 și 2 grade Celsius, în timp ce temperaturile minime vor fi cuprinse între -4 și -5 grade Celsius.

Dacă în București vremea va fi mohorâtă, la munte vremea se anunță frumoasă în cursul zilei de marți. Conform meteorlogilor, vor fi nori și soare, iar temperaturile maxime se vor situa între 0 și 2 grade Celsius. Noaptea, cerul va fi noros, iar temperatura minimă va coborâ până în jurul valorii de 07 grade Celsius.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: