Redactia.ro
Home » Monden » Alex Bodi, despre războiul cu fosta soție: ”Lucrurile s-au schimbat. Îmi fac datoria de tată”

Alex Bodi, despre războiul cu fosta soție: ”Lucrurile s-au schimbat. Îmi fac datoria de tată”

Alex Bodi, despre războiul cu fosta soție! Alex Bodi și fosta sa soție, Iulia Sălăgean nu au îngropat, încă, securea războiului. S-a scris, în ultima vreme, că acesta vrea să obțină cu orice preț custodia fetiței pe care o au împreună, după ce Iulia Sălăgean a devenit martoră cheie în dosarul DIICOT în care este cercetat Alex Bodi. Ce spune acesta despre acest zvon?

Alex Bodi, despre războiul cu fosta soție: ”Lucrurile s-au schimbat. Îmi fac datoria de tată”

Alex Bodi, despre războiul cu fosta soție, Iulia Sălăgean. În ultima vreme, se vehiculează că afaceristul luptă cu orice preț să obțină custodia fetiței pe care o are cu Iulia Sălăgean. De altel, el a solicitat, deja, judecătorilor de la Tribunalul din Mediaș ca domiciliul celei mici să fie stabilit la vila sa din Tunari, dar și să îi ofere custodia asupra copilului, informează antenastars.ro.

Alex Bodi a clarificat acest aspect pentru Spynews. El neagă existența vreunui război între el și fosta soție, dar confirmă faptul că luptă pentru custodia celei mici, deoarece Iulia nu-i mai respectă condițiile de interacțiune cu cea mică, stabilite după procesul de divorț

”Nu există niciun război declarat. Eu nu am de ce să fiu supărat de poziția ei în dosar pentru că ea nu mi-a făcut nicio plângere și a fost citată că martoră! Eu nu vreau să-i iau niciun copil, doar că acum doi ani s-au stabilit niște condiții, iar acum că Iulia s-a mutat la București lucrurile s-au schimbat!Ea avea ca și domiciliu un apartament de al meu la Mediaș, iar acum ea stă în București și și-a schimbat de două ori apartamentul, dorința mea e să fie un domiciliu stabil pentru fată, custodia să rămână comună și să ne fie toți termenii cât de clari și transparenți, ca să nu existe interpretări greșite.”, a spus Alex Bodi pentru Spynews.ro.

Alex Bodi: ”Eu o respect pe Iulia”

În pofida acestei lupte pentru custodie, Alex Bodi spune că o rescpetă pe Iulia Sălăgean, deoarece este mama copilului lor.,

”Eu nu vorbesc cu Iulia pentru că ne este interzis de procurori, dar nici nu există un război între noi. Eu o respect, e mama fetei mele și în continuare îmi fac datoria de tată și plătesc pensie fetiței, iar Iulia nu mi-a interzis să-mi văd fata sau să mi-o dea, chiar dacă au existat niște neînțelegeri, ține legătura cu finii mei, iar ei îmi aduc fetița!”, a mai spus Alex Bodi pentru aceeași sursă.

Alex Bodi se pregătește de nuntă cu Daria Radionova

Alex Bodi se pregătește din nou să devină mire, deși se află în arest la domiciliu. După ce s-a despărțit de Bianca Drăgușanu, acesta a cerut-o de soție pe Daria Radionova.

”Cred că da (n.r.: nunta va avea loc anul acesta). Din punctul meu de vedere, este un eveniment ce se află pe lista de dorințe. Dar nu știu dacă vrea să se mărite cu mine, dar o s-o întreb, poate mai târziu, când voi avea șansa. Vedem ce o să fie, când o să fie, când o să ne permită timpul, situația, ca să se relaxeze lucrurile puțin. Atunci vom avea altă libertate și ne vom putea desfășura mult mai bine. O să fie bine, deși lumea credea că o să ne certăm și o să cedăm presiunii. Dar eu, în momentul de față sunt cel mai îndrăgostit, cel mai împlinit sufletește din toată viața mea”, a declarat fostul soț al Biancăi Drăgușanu în cadrul interviului oferit pentru Antena Stars.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: