Redactia.ro
Home » Monden » Câți bani le-a dat Alex Bodi lăutarilor, în timpul petrecerii organizată în arest la domiciliu

Câți bani le-a dat Alex Bodi lăutarilor, în timpul petrecerii organizată în arest la domiciliu

GALERIE FOTO (2) Câți bani le-a dat Alex Bodi lăutarilor

Câți bani le-a dat Alex Bodi lăutarilor. Alex Bodi ar fi organizat un mare chef în timp ce se afla la domiciliu. Petrecerea ar fi durat trei zile, ca-n povești, iar cei care au întreținut evenimentul au fost Florin Salam, Elis Armeanca și Tzanca Uraganu. În tot acest timp, se pare că Bianca Drăgușanu avea grijă de copilul fostului soț, căruia, potrivit gurilor rele, el ar fi uitat să-i plătească pensia alimentară.

Câți bani le-a dat Alex Bodi lăutarilor, în timpul petrecerii organizată în arest la domiciliu

Câți bani le-a dat Alex Bodi lăutarilor. Alex Bodi se află în arest la domiciliu, fiind acuzat de trafic de persoane și șantaj. Dar ca orice inculpat care se respectă, fostul soț al Biancăi Drăgușanu a organizat o mare petrecere acasă la el, în locuința sa de cinci stele la Tunari. Dornic să se distreze alături de prietenii săi, Alex Bodi nu a mai stat pe gânduri și i-a chemat pe cei mai buni lăutari din România acasă la el, pentru a putea petrecere cum se cuvine. Florin Salam, Tzanca Uraganu și Elis Armeanca au fost maneliștii care s-au ocupat ca toată lumea să se simtă bine. Astfel, dedicațiile au fost numeoase, precum și băuturile fine, iar Bodi le-ar fi dat lăutarilor sume imense de bani pentru a cânta pentru invitații de vineri până duminică. Mai exact, Alex Bodi a cheltuit peste 20.000 de euro, semn că micile probleme cu DIICOT nu i-au afectat deloc afacerile.

Potrivit Spynews.ro, duminică, în timp ce Bodi se refăcea după petrecere, Bianca Drăgușanu a fost surprinsă în timp ce avea grijă de fetița omului de afaceri și a Iuliei Sălăgean. Bianca le-a făcut fetițelor toate poftele, au mers în magazine și le-a cumpărat rochii, jucării, dar și cărți. De asemenea, cele două erua foarte fericite, dansând prin mall și răzând.

Alex Bodi impreuna cu Elis Armeanca

Alex Bodi, pregătit să se căsătorească

Alex Bodi trăiește o poveste de dragoste alături de Daria Radionova, cea care l-a așteptat să iasă din închisoare, după ce a fost arestat preventiv. Cu puțin timp în urmă, în cadrul unui interviu, Alex Bodi a vorbit și despre o posibilă căsătorie cu Daria. ”Cred că da (nr. nunta va avea loc anul acesta). Din punctul meu de vedere este un eveniment ce se află pe lista de dorințe. Dar nu știu dacă vrea să se mărite cu mine, dar o s-o întreb, poate mai târziu, când voi avea șansa. Vedem ce o să fie, când o să fie, când o să ne permită timpul, situația, ca să se relaxeze lucrurile puțin”, a spus Alex Bodi. Totodată, afaceristul a declarat că în prezent este cel mai îndrăgostit bărbat. ”Atunci vom avea altă libertate și ne vom putea desfășura mult mai bine. O să fie bine, deși lumea credea că o să ne certăm și o să cedăm presiunii. Dar eu, în momentul de față sunt cel mai îndrăgostit, cel mai împlinit sufletește din toată viața mea”, a mai spus Alex Bodi.

După ce s-a despărțit de Bianca Drăgușanu, Alex Bodi a fost arestat pentru 29 de zile, fiind acuzat de trafic de persoane de șantaj. Cu câteva zile înainte de sărbătorile de iarnă acesta a fost plasat în arest la domiciliu, iar alături de el a fost iubita sa, Daria Radionova, care îi face toate poftele.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: