Redactia.ro
Home » Monden » Alex Bodi trece la fapte bune. Strigăt de ajutor pe rețelele de socializare

Alex Bodi trece la fapte bune. Strigăt de ajutor pe rețelele de socializare

Ce se va întâmpla cu Alex Bodi după ce și-a agresat fosta soție.

Alex Bodi trece la fapte bune. Alex Bodi pare că vrea să-și îndrepte imaginea, după ce a fost arestat pentru proxenetism, șantaj, trafic de persoane și constituirea unui grup infracțional. Fostul Biancăi Drăgușanu cere ajutor pentru o tânără în vârstă de 30 de ani, care suferă de cancer.

Alex Bodi trece la fapte bune. Strigăt de ajutor pe rețelele de socializare

Alex Bodi trece la fapte bune. Alex Bodi vrea să-și îndrepte greșelile din trecut. Cel puțin, asta reiese dintr-o postare de pe rețelele de socializare. Fostul Biancăi Drăgușanu a făcut apel la donație pentru o tânără în vârstă de 30 de ani, care a fost depistată cu cancer la sân. Femeia, pe nume Cristina, are nevoie de 28.5000 de euro, pentru a începe un  tratament la o clinică din Frankfurt.

Alex Bodi, strigăt de ajutor pentru salvarea Cristinei, o tânără care se luptă cu temutul cancer la sân © Instagram Stories & Facebook

Foto: captură Cancan

Alex Bodi se va căsători cu Daria Radionova

Alex Bodi se află acum în arest la domiciliu alături de Daria Radionova. De curând, rusoaica a fost cerută de soție de Alex Bodi, iar acum sunt la stadiul de logodnici. Daria Radionova a fost cerută în căsătorie cu același inel pe care Alex Bodi i l-a oferit și Biancăi Drăgușanu, dar pe care blondina l-a refuzat.

”Da, Alex m-a cerut. După ce o să scape de problemele cu care se confruntă în instanță, Alex o să facă oficial anunțul despre căsătoria noastră. Am fost introdusă în familie de ceva timp. Atunci când Alex a fost arestat, zilnic vorbeam cu părinții și sora lui. Ne-am sprijinit reciproc în acele momente dificile”,a spus Daria pentru Cancan.

Anul acesta vor face nunta, iar Bodi se declară foarte îndrăgostit.

“Cred că da (n.r.: nunta va avea loc anul acesta). Din punctul meu de vedere, este un eveniment ce se află pe lista de dorințe. Dar nu știu dacă vrea să se mărite cu mine, dar o s-o întreb, poate mai târziu, când voi avea șansa. Vedem ce o să fie, când o să fie, când o să ne permită timpul, situația, ca să se relaxeze lucrurile puțin. Atunci vom avea altă libertate și ne vom putea desfășura mult mai bine. O să fie bine, deși lumea credea că o să ne certăm și o să cedăm presiunii. Dar eu, în momentul de față sunt cel mai îndrăgostit, cel mai împlinit sufletește din toată viața mea”, a declarat fostul soț al Biancăi Drăgușanu în cadrul interviului oferit pentru Antena Stars.

Asemeni partenerului său, și Daria Radionova este îndrăgostită până peste cap de Alex Bodi.

„Viața este atât de imprevizibilă…nu știi niciodată ce urmează, dar într-un moment al vieții începi să realizezi cine contează, cine nu a făcut-o niciodată și cine o va face mereu! Te iubesc!”, i-a scris aceasta într-o postare pe Instagram.

Daria Radionova a mai mărturisit că i-a cunoscut, deja, cele două fiice ale lui Alex Bodi, dintr-o căsătorie anterioară.

”De asemenea, le-am întâlnit și pe cele două fiice uimitoare ale lui Alex. Am petrecut mult timp împreună. Le-am dus la cumpărături, ne-am jucat și am gătit împreună. Ne-am uitat la filme și am petrecut ca o familie”, a mai spus Daria Radionova pentru Cancan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: