Redactia.ro
Home » Știri » Alex Vasilache se afla la Matei Balș când a avut loc incendiul! Membrul trupei Jukebox a scăpat cu viață

Alex Vasilache se afla la Matei Balș când a avut loc incendiul! Membrul trupei Jukebox a scăpat cu viață

Alex Vasilache se afla la Matei Balș când a avut loc incendiul! Membrul trupei Jukebox a scăpat cu viață

Alex Vasilache de la trupa Jukebox se afla la Matei Balș în clipa în care a avut loc incendiul! Solistul a scăpat cu viață în urma tragediei. 

Alex Vasilache se afla la spital când a avut loc incendiul

În urma incendiului grav care a avut loc la Institutul Matei Balș din București, s-au aflat mai multe detalii. Unul dintre ele este faptul că la locul incidentului a fost și nimeni altul decât Alex Vasilache, solistul trupei Jukebox. Artistul este medic rezident în Boli Infecțioase, la Matei Balș.

Potrivit primelor informații transmise de către autorități, încă nu se știe momentan care a fost cauza reală a incendiului. Pentru a-i liniști pe cei dragi, la scurt timp de la tragedia care a avut loc, solistul a postat un mesaj pe contul său de Facebook, transmițându-le tuturor că este bine, potrivit spynews.ro.

Sunt ok! Va multumesc mult!!🤗

Publicată de Alex Vasilache pe Joi, 28 ianuarie 2021

Declarațiile Ministrului Sănătății despre cauza incendiului

Ministrul Sănătății a ridicat două ipoteze cu privire la cauza reală a incendiului. Vlad Voiculescu susține că autoritățile continuă să investigheze tragedia cumplită care a avut loc, pentru a afla cu exactitate ce a dus la producerea incendiului în urma căruia s-au stins din viață patru oameni.

”Momentan nu este clar. Vin de la Matei Balş am văzut clădirea. Evident că a fost un incendiu violent. Sunt 2 piste: o problemă punctuală, o greşeală individuală, datoria noastră este să ne uităm la greşelile de sistem. Aştept să văd rapoartele de control care s-au făcut, am cerut toate aceste rapoarte din ultimele 6 luni”, a declarat Ministrul Sănătăţii, potrivit DIGI24.

De asemenea, și Raed Arafat a ținut să transmită condoleanțe familiilor celor patru pacienți care au murit. Șeful DSU a precizat că nu mai există alte persoane în stare critică și că va face tot posibilul pentru a-i identifica pe vinovați.

”În primul rând vreau să transmit condoleanțe pacienților care, din păcate, și-au pierdut viața. Vorbim de 4 persoane. Trei găsite, ulterior, după ce s-a degajat fumul, carbonizate, și unul care a fost resuscitat, dar fără reușită. La ora 05:05 a fost apelul la 112, la ora 05:13 a fost primul echipaj sosit care a anunțat care este situația. Au fost trimise de la început mai multe echipaje. La ora 05:14 a fost declanșat planul roșu și au fost mobilizate mai multe forțe din partea ISU, SMURD, din partea Spitalului Floreasca pe linie medicală, din partea serviciului de Ambulanța și bineînțeles din partea Poliției și Jandarmeriei Care au asistat și ei la intervenție”, a precizat șeful DSU.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: