Redactia.ro
Home » Monden » Alexandra Stan, despre relația pe care o are cu tatăl său. Artista încearcă să treacă peste traumele suferite în copilărie

Alexandra Stan, despre relația pe care o are cu tatăl său. Artista încearcă să treacă peste traumele suferite în copilărie

GALERIE FOTO (2) Alexandra Stan, despre relația pe care o are cu tatăl său

Alexandra Stan, despre relația pe care o are cu tatăl său. Artista trăiește în prezent cea mai frumoasă perioadă din viața sa, mai ales că în urmă cu câteva săptămâni s-a căsătorit cu iubitul ei. Cu toate astea, Alexandra încă se mai luptă cu traumele suferite în copilărie. Recent, vedeta a vorbit despre relația pe care o are cu tatăl său.

Alexandra Stan, despre relația pe care o are cu tatăl său. Artista încearcă să treacă peste traumele suferite în copilărie

Alexandra Stan, despre relația pe care o are cu tatăl său. Artista s-a căsătorit în urmă cu câteva săptămâni cu iubitul ei, iar acum se bucură de momentele petrecute alături de el. Cu toate astea, Alexandra Stan nu reușește să uite traumele copilăriei sale. Aceasta a declarat că în prezent încă mai face terapie, după ce a suferit foarte mult din cauza lipsei tatălui din viața ei.

Vedeta a mărturisit că aceste traume se resimt câteodată și în relații, motiv pentru care își dorește să depășească aceste situații. ”Sunt OK. Traumele din copilărie bineînțeles că tot mai apar, mai dispar, uneori se văd mai mult în relații, adică în relația cu partenerul, alteori se văd mai mult în alt gen de relații. Câteodată, oamenii sunt surprinși că niște traume mai vechi din copilărie, pe care credeau că le-au vindecat, apar, poate, într-o relație de work, de exemplu, cu niște colegi. Felul în care te tratează îți aduce aminte de liceu sau te duce cu gândul în generală, când erai tratat într-un anumit fel, să zicem, dau un exemplu. Cred că e important să facem tot timpul terapie. Eu fac terapie, mai ales că am făcut un pas mare și consider că fiecare om e bine să aibă acolo un moment pentru el, când să se descarce”, a spus Alexandra Stan pentru Viva.

Alexandra Stan si tatal ei

În ceea ce privește relația cu tatăl său, artista a spus că se înțelege foarte bine cu acesta. ”Relația între tatăl meu și mine este una super bună, îl iubesc foarte mult. Adică enorm, țin foarte mult la tata; întotdeauna o să rămână Tata. El e eroul meu, am și zis, întotdeauna o să fie”.

Alexandra Stan, marcată de lipsa tatălui din copilăria ei

Alexandra Stan este una dintre cele mai apreciate artiste din România, iar de-a lungul anilor a reușit să se facă cunoscută în străinătate cu talentul său muzical. Lipsa tatălui în viața sa a marcat-o foarte tare pe Alexandra.

Bărbatul era navigator, motiv pentru care a fost mult timp departe de familie uneori chiar și 8 luni la rând. „Mi-a lipsit foarte mult și știu că multă lume probabil că a trecut prin aceeași chestie și rezonează cu asta. (…) La noi, totuși, tata nu a lipsit mereu, dar era foarte mult timp plecat pe mare, luni întregi. Muncea pe vapor. Era plecat cu lunile, câteodată și 8 luni, se simte. Mama a fost și mamă, și tată, și mână de fier, mai dură, dar ce să faci, asta este.El a pierdut primii pași. Primele chestii, când zice copilul mama, tata. Și pentru el a fost greu, îți dai seama. (…) Eu nu i-am reproșat niciodată, am încercat să-l înțeleg”, a mărturisit solista.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: