Redactia.ro
Home » Știri » Alexandru Cumpănașu, declarație-șoc despre cazul Caracal

Alexandru Cumpănașu, declarație-șoc despre cazul Caracal

Alexandru Cumpănașu

Alexandru Cumpănaşu, unchiul Alexandrei Măceşanu, fata de 15 ani pe care Gheorghe Dincă a recunoscut că a ucis-o şi incinerat-o la Caracal, a lansat noi acuzaţii la adresa anchetatorilor.

Cumpănașu susține că sistemul a învins și că anchetatorii sunt pregătiți să o declare moartă pe nepoata sa.

„Dragi prieteni, SISTEMUL A INVINS: MORTUL ESTE VINOVAT si DINCA E DOAR UN PSIHOPAT. Este noul consemn dinspre toate zonele: ACOPERITI URGENT CAZUL CARACAL. Nu exista clanuri, nu exista grupari de crima organizata in Caracal, in Olt sau oriunde in Romania.

Tot mai multe „conserve” pensionate din politie, parchet si nu numai s-au activat deodata si ne explica cum Dinca este un biet batranel cu apucaturi sexuale, ba mai mult este promovata intens teza acestui animal prin care el nici nu a vrut sa le omoare.

El doar le-a lovit si ce sa vezi in cazul lui Alex a incercat chiar sa o resusciteze, sa o salveze. Dar nu a putut si s-a gandit ca este mai bine sa o arda?….OAMENI BUNI MI-E GREATA SI SCARBA.

Aflu acum ca procurorul Popescu a lucrat de fapt inainte in DNA si a instrumentat dosare in favoarea unor oameni care au detinut si detin sistemul, DIICOT este pregatit sa o declare decedata pe Alexandra si astfel sa opreasca orice cautare a ei si a oricarui clan de pe acolo, INML se joaca cu soarta familiilor si face jocul sistemului pregatit sa declare orice i se cere pt a stopa acest caz pt a merge mai departe pe teza batranului nebun care s-a enervat si el putin si le-a lovit fara sa vrea. MI-E SCARBA.

Daca Popescu vorbeste jumatate din oamenii importanti din Romania pierd tot, la fel alti martori propusi de mine. Ma gandesc doar ce se va intampla daca acum acopera ADEVARUL cu fiecare copil, cu fiecare fata a fiecarei familii din Romania pe viitor?. 0 clanuri, 0 arestati, 0 STAT. Mai au putin si ne conving ca a fost vina victimelor!”, a scris Alexandru Cumpănașu, marți, pe pagina sa de Facebook.

Alexandra nu a fost declarată moartă în acte

INML nu a emis niciun act oficial care să ateste faptul că Alexandra Măceșanu este moartă. Deși Gheorghe Dincă a recunoscut că le-a ucis pe Alexandra Măceșanu dar și Luiza Melencu, iar în probele prelevate din curtea din Caracal au descoperit ADN-ul fetei.

„Răbdarea noastră cam ia sfârșit. Concret ne spun că fac anchetă. Au zis sa îi lăsăm să lucrăm. Nu s-a emis niciun certificat de deces emis. Dacă mai sunt cetățeni care dau asta pe piață vreau să le spun că îi dăm în judecată.

INML nu are un raport final. Indiferent dacă se va da certificat de deces sau nu, noi vom contesta decizia.

În acest Caracal au fost mulți care au vorbit cu Dincă, care au beneficiat de pe urma lui, vom lupta până în pânzele albe pentru a afla adevărul.

A fost o grabă nebună de a ne da un răspuns, dacă ne va da hârtia o vom rupe. Nu vom accepta să ne dea o hârtie dată pe nimic”, a declarat Alexandru Cumpănașu pentru Antena 3.

Loading...