Redactia.ro
Home » Știri » Alexandru Cumpănaşu, propunere pentru MAI, la o lună de la dispariția nepoatei sale

Alexandru Cumpănaşu, propunere pentru MAI, la o lună de la dispariția nepoatei sale

Alexandru Cumpănașu

Alexandru Cumpănaşu a anunţat luni pe pagina sa de Facebook că, alături de reprezentanții CNMR, a pus bazele unui proiect de Ordin de Ministru, pe care îl va înainta MAI.

„#112vreausatraiesc. POLIŢIA ŞCOLILOR!. Dragi prieteni, fenomenul de infracţionalitate la nivelul liceelor şi şcolilor generale din România este unul pe care nici nu-l puteţi bănui. Găştile de cartier, golani dar şi crima organizată este mai prezentă ca oricând.

Racolarea fetelor de la vârste fragede prin metode diverse pt PROSTITUŢIE, coruperea tinerilor să consume DROGURI, RECHINII care dau târcoale pt violarea şi şantajarea fetelor, organizarea în grupuri infracţionale pt colectarea de „taxa de protecţie” de la elevi sunt doar câteva dintre grozăviile care au devenit un fenomen scăpat de sub control de către stat”, a scris Alexandru Cumpănaşu pe Facebook.

Proiect de Ordin de Ministru

„De aceea voi propune Ministrului de Interne înfiinţarea Poliţiei Şcolilor, astfel încât la fiecare liceu din România să existe cel puţin un jandarm în uniformă şi şcolile în loc să facă tot felul de şmecherii cu firme de pază care angajează tot felul de bătrânei de care nu se sperie nici musca, mai bine plătesc mai puţini bani Jandarmeriei şi pe tot parcursul orelor acesta veghează şi intervine în forţă.

Plus activitatea de culegere de informaţii ce pot fi transmise poliţiei. Împreună cu un grup din CNMR am realizat un astfel de proiect de Ordin de Ministru pe care îl voi prezenta foarte curând Ministrului de Interne. Ajunge!!!! #OROMANIEFARACLANURI”, a concluzionat Alexandru Cumpănaşu.

Alexandra Măceşanu, o fată de 15 ani din comuna Dobrosloveni, judeţul Olt, a dispărut pe 24 iulie, după ce a plecat spre municipiul Caracal cu o maşină „la ocazie”. O altă tânără (Luiza Melencu) a dispărut în condiții similare, în urmă cu patru luni. Vinovat ar fi Gheorghe Dincă, un mechanic auto, care le-ar fi răpit, violat și apoi ucis, după care le-ar fi ars cadravrele.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: