Redactia.ro
Home » Știri » Alexandru Cumpănaşu, reacție neașteptată după declaraţiile şefului DIICOT

Alexandru Cumpănaşu, reacție neașteptată după declaraţiile şefului DIICOT

cumpanasu

Alexandru Cumpănaşu, unchiul Alexandrei Măceșeanu, susține că cei responsabili de tărăgănarea anchetei în cazul Caracal trebuie să meargă la închisoare dacă se va dovedi că fata a murit. Precizăm faptul că procurorii de caz cred că adolescenta nu a murit, deoarece nu există probe.

Procurorul șef al Direcției de Investigare a Infacțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT), Felix Bănilă, îi contrazice pe toți cei care au afirmat cu tărie și certitudine că cele două fete sunt moarte. „Până nu avem niște elemente clare că ar fi decedate, noi nu putem neglija varianta că ar fi în viață. Avem acele fragmente osoase ridicate de la fața locului. Nu am primit încă un rezultat…Nu avem dovezi că sunt moarte. Ne dorim să fie în viață”, a spus Bănilă.

Acesta nu doar că a infirmat informațiile privind ADN-ul Alexandrei, care ar fi fost găsit într-un cazan, dar spune că declarațiile lui Dincă sunt confuze. El a spus că  ars victima apoi că a aruncat-o în Dunăre.

Cumpănaşu a declarat că era mai importantă finalizarea cercetărilor decât expertiza psihiatrică a lui Gheorghe Dincă. „Din momentul în care a rescunoscut, până a fost trimis la București pentru expertiză, n-au avut timp procurorii și poliția să răscoleasca 1000 mp? Au cerut ajutorul cuiva și nu i l-au dat? Vreți pikamere, fraților, ce vreți? Că întreaga țară e alături de noi.

Dacă au nevoi de orice să apeleze, că trimit elicopter. Pentru mine e incalificabil ca cercetările la fața locului n-a fost finalizată până în momentul de față din momentul în care a recunoscut. Niște ticăloși care n-au ce căuta în sistemul ăsta și care trebuie să meargă la pușcărie dacă Alexandra a decedat”, a spus Alexandru Cumpănașu, potrivit Antena3.

Unchiul victimei este hotărât să lupte împotriva sistemului

Alexandru Cumpănașu, președinte al Coaliției Naționale pentru Modernizarea României și unchiul Alexandrei este hotărât să lupte împotriva sistemului, după ce suspectul și-a recunoscut faptele.

„Nu există confirmarea ADN, dar recunoaşterea faptelor de acest nenorocit, duce spre conturarea uciderii Alexandrei. Va fi o luptă pe care o voi duce duce singur sau cu oricine pentru a târâi pe jos toţi şefii de inspectorate, toţi procurorii, judecătorii.

STS de a investiga în fiecare judeţ câţi nermernici mai sunt de a reforma sistemul. Bănuiam că s-a întâmplat acest lucru şi nu mă mulţumeşte că a recunoscut crimele şi va fi pedepsit”, a declarat Alexandru Cumpănașu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: