Redactia.ro
Home » Sport » Alibec și-a făcut bagajele! Ar putea pleca în Turcia

Alibec și-a făcut bagajele! Ar putea pleca în Turcia

Denis Alibec, Gaziantep

Telenovela plecării lui Denis Alibec pare că s-a încheiat. Turcii de la Gaziantep spun că s-au înțeles cu jucătorul. Ultimul cuvânt îl are însă patronul Astrei, Ioan Niculae.

Marius Șumudică a insistat să-l transfere pe atacantul de 29 de ani. Turcii s-au conformat și au făcut oferta. Totuși, Ioan Niculae cere o sumă mult prea mare. Patronul giurgiuvenilor vrea măcar un milion de euro, în condițiile în care Gaziantep oferă 600.000 de euro și 30% dintr-un viitor transfer. Dani Coman și antrenorul Bogdan Andone insistă ca Alibec să plece, dar Niculae nu se lasă convins.

„Alibec este un jucător bun, iar noi am făcut o ofertă. Ne-am înțeles cu jucătorul, dar așteptăm răspunsul clubului. I-am făcut o ofertă foarte bună, iar clubul nostru este unul care plătește salariile la timp”, a spus Muslum Ozmen, vicepreședintele lui Gaziantep, potrivit Milliyet.

Ce salariu ar avea Denis Alibec în Turcia

Marius Șumudică spune că atacantul ar primi un salariu de aproximativ 70.000 de euro.

„Nu am primit niciun răspuns. Eu cred mult în Denis și pentru el am refuzat jucători de clasă. Am fi dat 800.000 de euro, dar el mai are un an de contract. Peste patru luni poate semna cu orice echipă, îl luăm liber. Nu pot să le cer șefilor să facă un efort. Astra primește și 30% dintr-un viitor transfer. Alibec se poate vinde pe 3-4 milioane de euro și Astra mai ia câteva sute de mii de euro. Am zis că renunț la salariul meu dacă nu dă 12 goluri sau 12 pase de gol”, a declarat Șumudică, la Digi Sport.

Fotbalistul mai este dorit și de o altă echipă din Turcia, Samsunspor. Echipa a și trimis un avion la București pentru a-l aduce pe fotbalist. Denis Alibec a debutat în Liga 1 pentru Farul Constanța în anul 2008. Un an mai târziu a semnat cu Inter Milano un contract valabil 4 ani. În 2011, Alibec a fost împrumutat la echipa belgiană KV Mechelen. După experiența neplăcută de la Mechelen, unde a bifat doar 390 de minute, în 11 meciuri, reușind un gol, Denis Alibec s-a întors în România, la Viitorul Constanța. În iulie 2013 a fost împrumutat pentru un an, la Bologna. Luna ianuarie a anului 2014 îl aduce pe Denis la Astra Giurgiu, el semnând un contract valabil pentru următoarele patru sezoane și jumătate. În 2017 a jucat un sezon la FCSB, apoi a revenit la Astra.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: