Redactia.ro
Home » Monden » Amalia Năstase și Alessia au fost surprinse la Paris. Fiica ei cea mare va studia acolo

Amalia Năstase și Alessia au fost surprinse la Paris. Fiica ei cea mare va studia acolo

GALERIE FOTO (2) Amalia Năstase și Alessia au fost surprinse la Paris. Fiica ei cea mare va studia acolo

Amalia Năstase și fiica ei cea mare Alessia au fost surprinse împreună la Paris. Cele două s-au fotografiat în orașul modei, acolo tânăra va studia la facultate. 

Amalia Năstase și Alessia au fost surprinse la Paris. Fiica ei cea mare va studia acolo

Amalia Năstase, fosta nevastă a tenismenului Ilie Năstase, a publicat recent o fotografie pe contul său de Instagram, fotografie care a atras imediat toate privirile. Aceasta nu a făcut dezvăluiri despre viața ei profesională, ci despre cea de familie. Se pare că se află cu fiica ei cea mare la Paris, acolo unde tânăra începe un capitol nou în viața ei.

Cei două s-au au profitat de timpul petrecut la Paris pentru a se plimba împreună și a se bucura de timpul pe care îl mai au. Cele două s-au fotografiat împreună pe celebrul bulevard Champs-Elysees, iar amândouă apar cu zâmbetul pe buze. Vedeta a postat imaginea pe rețelele de socializare, a avut chiar și un mesaj.

”Noi începuturi”, a notat pe Instagram Amalia.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Amalia Nastase (@amalianastase)

Alessia Năstase a împlinit de curând vârsta de 18 ani și acum se stabilește la Paris pentru a-și continua studiile. Chiar dacă a încercat să practice și tenisul, tânăra a dorit să meargă pe calea artelor. Ea a intrat la o facultate de design renumită din Paris, Parsons, unde a primit o bursă și va studia „Artă, media și tehnologie”. Alessia e fiica cea mare a Ameliei din mariajul cu Ilie Năstase. Cei doi mai au împreună o fată, pe Emma. Cei doi au divorțat în 2010.

Amalia Năstase spune ce s-a întâmplat, de fapt, în mariajul cu Ilie Năstase

După 11 ani de la celebrul divorț dintre femeia de afaceri și fostul tenismen, Amalia a dezvăluit detalii din căsnicia cu tatăl celor două fiice. În 2010, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate, dar au păstrat legătura de dragul copiilor. ”Când ai copii împreună cu cineva, vei fi mereu apropiat de persoana respectivă. Eu îl respect foarte mult pe Ilie și cred că, în afară de Ion Țiriac, sunt singura persoană care știe cu adevărat cât de valoros e el ca imagine pentru România”, a declarat artista în urmă cu  ceva timp, despre fostul tenismen.

Mai mult, femeia de afaceri consideră că mariajul cu Ilie a ajutat-o în viață. Amalia a și recunoscut că îi va fi mereu recunoscuătoare celui care i-a dăruit două fiice. ”Poți fi cu un om cunoscut, dar dacă ajungi cu el undeva și ești plantă, nu te ajută cu nimic. Eu am reconstruit de la zero multe lucruri în viața mea, inclusiv reputații și la rândul meu am fost ajutată de foarte mulți oameni să cresc și să merg mai departe”, a declarat vedeta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: