Redactia.ro
Home » Știri » Americanii, lăsați fără președinte? Donald Trump ar putea fi suspendat din funcție

Americanii, lăsați fără președinte? Donald Trump ar putea fi suspendat din funcție

Donald Trump, inlaturat din functie_

Președintele Camerei Reprezentanților, Nancy Pelosi a cerut vineri procedura de evaluare a stării de sănătate a președintelui, după ce acesta a fost confirmat în urmă cu o săptămână cu virusul COVID-19.  Astfel, surse apropiate Casei Albe susțin că Donald Trump ar putea fi suspendat din funcție.

Americanii, lăsați fără președinte? Donald Trump ar putea fi suspendat din funcție

Președintele Camerei Reprezentanților, Nancy Pelosi a cerut documentul care arată starea de sănătate a președintelui american, Donald Trump în vederea unei eventuale suspendări din funcție.”Introducem legislaţia pentru crearea Comisiei referitoare la abilităţile prezidenţiale şi la delegarea prerogativelor şi atribuţiilor, organismul şi procedura necesare pentru invocarea Amendamentului 25 al Constituţiei SUA, pentru a permite Congresului să asigure conducerea efectivă şi neîntreruptă la cel mai înalt nivel al puterii executive„, a declarat Nacy Pelosi.

Mai mult, președintele Camerei Reprezentanților susține că această procedură nu este un gest făcut neapărat împotriva președintelui SUA, subliniind faptul că o astfel de comisie a Congresului poate deveni permanentă. „Procedura nu îl vizează pe preşedintele Trump. El se va confrunta cu evaluarea alegătorilor, dar actuala situaţie ne arată necesitatea de a crea o procedură pentru viitorii preşedinţi. Momentul este acum, deoarece oamenii vor să ştie„, a mai spus Pelosi, conform CBS.

Donald Trump, infectat cu COVID-19

Jamie Raskin, congresmanul democrat va forma o comisie care va avea rolul „asigurării conducerii efective şi neîntrerupte a celei mai înalte funcţii din ramura executivă a puterii”. La scurt timp, Donald Trump a reacționat prin Twitter la inițiativă. Ce a spus acesta, este de-a dreptul șocant. „Nebuna Nancy este cea care ar trebui să fie sub observaţie. Nu degeaba este numită nebu!, a comentat Donald Trump.

Donald Trump și soția sa au fost confirmați cu COVID-19 în urmă cu o săptămână, iar Casa Albă refuză să dezvăluie când a fost ultimul test negativ al președintelui. Luni, Trump a fost externat, după ce a petrecut trei nopți în Centrul medical, situal la ieșirea orașului Washington

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: