Redactia.ro
Home » Monden » Amna a fost testată pozitiv cu noul coronavirus. Care este starea de sănătate a artistei

Amna a fost testată pozitiv cu noul coronavirus. Care este starea de sănătate a artistei

GALERIE FOTO (3) Amna a fost testată pozitiv cu noul coronavirus

Amna a fost testată pozitiv cu noul coronavirus. Tot mai multe vedete din showbiz-ul românesc au anunțat că au fost infectate cu COVID19, iar printre ele se află și Amna. Blondina nu a scăpat nici ea de virusul nemilos, acesta fiind și motivul pentru care a lipsit în ultimele zile din mediul online. Vedeta le-a spus fanilor săi care este starea sa de sănătate.

Amna a fost testată pozitiv cu noul coronavirus. Care este starea de sănătate a artistei

Fosta concurentă de la Survivor România este infectată cu COVID19, acesta fiind și motivul pentru a stat departe de mediul online în ultimele zile. Amna a postat pe Instagram un mesaj, îngrijorțndu-și fanii. Artista a declarat că a ajuns de urgență la spital după ce a prezentat simptome specifice virusului.

Potrivit artiste, a respectat toate măsurile de protecție impuse de autorități, dar nu își dă seama de unde a reușit să capete virusul. Blondina s-a filmat direct de pe patul de spital, transmițându-le fanilor săi să se protejeze pentru a nu se îmbolnăvi și să nu se abată de la măsurile sanitare. „Toată lumea se întreabă de ce nu mai sunt pe rețelele de socializare. Cred că v-ați prins și voi că se întâmplă ceva nelalocul lui. A venit momentul să trec și eu prin acest COVID.Ce să vă zic, să fim bine, aveți grijă, protejați-vă, purtați măști. Habar nu am ce să vă zic pentru că eu am făcut toate aceste lucruri, dar tot am reușit să mă îmbolnăvesc”, a spus Amna pe Instagram.

Amna a ajuns la spital

În ultima perioadăm Amna s-a confruntat cu multe probleme de sănătate. În urmă cu câteva luni, faimoasa de la Survivor România a ajuns pe masa de operație, având probleme cu fierea încă dinainte de a pleca în competiția sportivă. Atunci, vedeta s-a operat de urgență, iar din fericire, intervenșia chirurgicală s-a încheiat cu succes. Amna s-a recuperat repede și a revenit la viața normală și la proiectele sale profesionale. „Dragii mei, am ieșit de la Terapie Intensivă chiar acum jumătate de oră. Știu că așteptați răspunsul meu, să vă spun cum sunt. Operația a ieșit super. Mulțumim lui Dumnezeu că nu au fost complicații. Dureri am bineînțeles”, spunea Amna acum 2 luni.

Amna, prima concurentă eliminată de la Survivor România 2021

Amna a acceptat să meargă în Republica Dominicană pentru a-și testa limitele, dar vedeta nu a rezistat prea mult timp departe de copilul ei. Jador și Roxana au votat un concurent din echipa lor spre eliminare, iar alături de Amna și Sorin de la Războinicii, au fost nominalizați Alexandra Stan de la Faimoșii și Alin de la Războinicii.

Amna la Survivor Romania

Astfel, telespectatorii au ales ca Amna să părăsească competiția, fiind și prima concurentă eliminată de la „Survivor Romania”.„Mi-am depasit niste limite… Si am apucat sa stau cu mine… Seara nu ai TV, telefon, tot ce poti sa faci este sa comunici cu aproapele tau.Colegii mei au devenit prietenii mei. Le multumesc celor de acasa ca au inteles ca nu pot continua”, a spus Amna, înainte de a-și lua rămas bun de la colegii săi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: